10. 09. 2020 - 08:24
ŠEICI NEĆE ŠTEDJETI OVOG LJETA Mbappe dobio ključnu ulogu,...
907
Shares
ŠEICI NEĆE ŠTEDJETI OVOG LJETA Mbappe dobio ključnu ulogu, dovodi dva omiljena igrača: Ovaj PSG bi mogao godinama dominirati Evropom

PARIŽANI SILNO ŽELE OSVOJITI LIGU PRVAKA

ŠEICI NEĆE ŠTEDJETI OVOG LJETA Mbappe dobio ključnu ulogu, dovodi dva omiljena igrača: Ovaj PSG bi mogao godinama dominirati Evropom

Sport.ba
10. 09. 2020 - 08:24
0
Shares

Francuska nogometna reprezentacija preksinoć je razmontirala Hrvasku na Saint Denisu 4:2 u Ligi nacija i tako završila ovaj reprezentativni ciklus s dvije pobjede. Kylian Mbappe nije igrao protiv Vatrenih jer je ranije otkriveno kako je zaražen koronavirusom, međutim reprezentativnu pauzu iskoristio je kako bi odradio malo posla za svoj matični klub PSG.

Naime, čini se kako francuskom superstaru još ne izlazi iz glave poraz od Bayerna u finalu Lige prvaka 1:0 i dok traje pauza za utakmice nacionalnih momčadi lobira u svlačinici PSG-a i nagovara nekoliko zvijezda na dolazak u Grad svjetla. Nedavno je svojim šefovima nedavno poručio kako moraju ponovo otvoriti novčanik i pokušati dovesti najbolje na svijetu...

„Moramo se nositi s ovim porazom, ali mnoge su momčadi izgubile finale pa se vratile sljedeće godine i osvojile trofej. Nama je četvrtfinale bilo blokada, ali ove sezone smo ju preskočili, a sljedeće bismo mogli napraviti idući korak. Moramo biti pametni u ljetnom prijelaznom roku, moramo dovesti još nekoliko igrača, nadam se da će ih biti na tržištu“, rekao je Kylian Mbappe nedavno.

A ovih dana je čini se odlučio odraditi ulogu posrednika u budućim poslovima koje planira PSG pa je poput NBA igrača, koji često jedni druge nagovaraju na promjenu sredine, odlučio predstaviti projekt svog kluba reprezentativnim saigračima Eduardu Camavingi i Lucasu Hernandezu.

Mlađi i perspektivni Camavinga još nije ni punoljetan, a preksinoć je prvi put zaigrao za francusku seniorsku reprezentaciju i protiv Dalića i društva pokazao zašto je takav interes za njegove noge.

Naime, talentiranog veznjaka žele još Real Madrid i Bayern, ali bogati katarski emir i vlasnik PSG-a već je kontaktirao njegove zastupnike. Mladić je ugovorno vezan s Rennesom i rekao je da će ostati još godinu dana, međutim na ljetnom Mercatu stvari se mijenjaju iz sata u sat, ne samo iz dana u dan.

Cijena će biti 50.000.000 eura i PSG si to ove sezone može priuštiti jedino modelira li transfer kao onaj Mbappeov prije nekoliko godina. Dakle, posudba na godinu dana pa tek onda otkup ugovora. Dugo se vjerovalo kako je Zinedine Zidane praktički završio ovaj posao i nagovorio ga na dolazak u Real Madrid, ali malom je navodno PSG prihvatljiviji jer neće morati daleko od doma i zna jezik...

Parižani traže pojačanja i za zadnju liniju, a jedno od imena koje je visoko na popisu želja PSG-ovog gazde jest francuski reprezentativac Lucas Hernandez. On je lani tek stigao u Bayern u rekordnom transferu teškom 80.000.000 eura, međutim doveden je kao pojačanje na poziciju lijevog beka, a nju je u međuvremenu ugrabio Alfonso Davies pa su Francuza isprobali na stoperu, međutim trenutačno nije član udarne momčadi i ne bi imao ništa protiv povratka u domovinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????❤️ @equipedefrance

A post shared by L U C A S H E R N Á N D E Z (@lucashernandez21) on

Bavarci bi ga pustili, ali žele vratiti uloženih 80.000.000 eura i bez bankovne garancije na taj iznos neće pregovarati. PSG smatra kako mu je vrijednost pala poslije ove sezone i teške ozljede križnog ligamenta koju je prebolio, a rezervna opcija u slučaju da propadne ovaj posao mu je Milanov Theo Hernandez koji bi ih koštao 30.000.000 eura manje.

I za kraj, razmišljaju i o pojačanju na desnoj strani obrane, a prvi pick im je Arsenalov Hector Bellerin. Engleski mediji već su prenijeli kako je PSG ponudio Topnicima 28.000.000 eura odmah i još oko 7.000.000 eura kroz bonuse za španskog beka. PSG-ovi ljudi u svakodnevnom su kontaktu s njegovim predstavnicima, ali problem je Mikel Arteta. Španski menadžer već je dosta potrošio ovo ljeto i morat će nekog prodati, Bellerin u savršenoj situaciji ne bi bio jedan od tih koji će biti prodani, ali za druge igrače nema tolikog interesa.

PSG je ove sezone došao na korak od najveće nagrade koja zanima njihovog gazdu iz Katara, ušatog trofeja u Ligi prvaka, a sad će pokušati dovesti posljednje karike koje mu nedostaju za ostvarenje tog cilja. Sad ili nikad, rekli bismo...

15996412352740

Učitaj još novosti