09. 09. 2020 - 18:30
Nakon velikog poniženja brazilska MMA senzacija objasnila...
907
Shares
Nakon velikog poniženja brazilska MMA senzacija objasnila zašto je usred meča šamarala

"SAD ZNA DA TO VIŠE NE RADI"

Nakon velikog poniženja brazilska MMA senzacija objasnila zašto je usred meča šamarala "zastrašujućeg" nokautera

09. 09. 2020 - 18:30
0
Shares

Brazilac Michel Pereira odradio je jedan od najupečatljivijih nastupa u UFC organizaciji.

Minulog vikenda svjedočili smo jednom od najvećih poniženja u povijesti UFC-ove organizacije. Michel Pereirira pobijedio je Zelima Imadaeva gušenjem u trećoj rundi, no način na koji ga je izdominirao i prebio do tada bio je uistinu nevjerojatan.

Pereira je plesao po oktogonu, provocirao Imadaeva, a onda je u jednom trenutku poljubio vlastite dlanove i počeo šamarati čečenskog borca. Bio je to prizor koji je do suza nasmijao MMA fanove i sve oni koji su vidjeli tu scenu.

Nekoliko dana kasnije Pereira je objasnio i zašto je to napravio borcu koji je u UFC stigao kao velika nada s osam čistih pobjeda nokautom.

"Ne znam zašto me ošamario na sučeljavanju, ali sam mu još tada obećao da ću mu se revanširati. I napravio sam to u meču. Ja sam muškarac i ne možeš me šamarati. Pokazao sam mu dlanove, poljubio ih i ošamario ga. Napravio sam to da nauči da to više nikada ne smije raditi nikome. Ne smije", objasnio je Pereira.

Brazilac je nakon meča prozvao Jorgea Masvidala, vlasnika BMF pojasa (najopakijeg lika u organizaciji), što bi bio apsolutni spektakl s obzirom na to da su obojica nevjerojatni mamac za MMA fanove koji vole atrakciju i pravi ulični fajt.

 

Učitaj još novosti