07. 09. 2020 - 17:47
Kakvo ruganje najatraktivnijeg MMA borca današnjice: Prvo...
907
Shares
Kakvo ruganje najatraktivnijeg MMA borca današnjice: Prvo plesao pa umjesto udaraca dijelio šamarčine

UFC

Kakvo ruganje najatraktivnijeg MMA borca današnjice: Prvo plesao pa umjesto udaraca dijelio šamarčine

07. 09. 2020 - 17:47
0
Shares

Brazilska atrakcija Michel Pereira upisao je prvu pobjedu nakon dva bizarna uzastopna poraza u UFC-u. Na UFC Fight Nightu u Las Vegasu Pereira je slavio protiv Zelima Imadaeva gušenjem 21 sekundu prije kraja dvoboja.

Iako je prekid bio pomalo kontroverzan, jer se iz ponovljene snimke čini da Imadaev nije tapkao, o tome neće niko pričati jer da se meč završio Pereira bi slavio jednoglasnom sudijskom odlukom nakon što je u potpunosti izdominirao, pa čak i posramio svog rivala.

2

Naime, osim što je pogodio pet puta više značajnih udaraca od svog suparnika, Pereira je tijekom meča u nekoliko navrata doslovno posramio svog suparnika provokacijama i potezima koje je radio.

3

Brazilac je u 14 i pol minuta provedenih u oktogonu plesao, stavio ruke iza leđa i pritom gurao glavu naprijed da ga Imadaev pokuša udariti. U jednom je trenutku zauzeo bočni stav, uputio pogled u stranu, uopće ne gledavši rivala i na taj se način branio od očajničkih napada Imadaeva.

4

Ono što je najviše oduševilo fanove su šamarčine koje je Pereira najprije najavio svojeg suparniku, a zatim ih realizirao. Uostalom pogledajte sami što je radio ludi Brazilac koji za idućeg suparnika želi ni manje ni više nego Jorgea Masvidala.

 

Učitaj još novosti