04. 09. 2020 - 15:45
MRKI POGLEDI I GURANJE, VELJKO RAŽNTOVIĆ BRUTALNO NAOŠTREN,...
907
Shares
MRKI POGLEDI I GURANJE, VELJKO RAŽNTOVIĆ BRUTALNO NAOŠTREN, UKRAJINAC SE NEĆE DOBRO PROVESTI: Poslao mu jezivu poruku!

MRKI POGLEDI I GURANJE, VELJKO RAŽNTOVIĆ BRUTALNO NAOŠTREN, UKRAJINAC SE NEĆE DOBRO PROVESTI: Poslao mu jezivu poruku!

04. 09. 2020 - 15:45
0
Shares

Veljko Ražnatović  više od osam mjeseci je čekao na deveti profi boks meč! Konačno, danas  na parkingu Slot kluba u Novom Beogradu, gdje će biti montiran ring na otvorenom, na megdan će mu izaći iskusniji Ukrajinac Denis Kozakov (26), koji je do sada već imao nekoliko mečeva od osam rundi, dok će Veljku ovo biti debitantski nastup što se tiče tog segmenta. 

Bit će to meč večeri na međunarodnoj reviji u organizaciji “Balkan Boxinga”.

4

Na mjerenju održanom jučer bilo je mrkih pogleda, gurkanja, što je donekle i uobičajeno u profesionalnom svijetu boksa, ali Srbin ističe da je bar što se njega tiče fer-plej uvijek na prvom mjestu.

- Iritantan mi je lik, ne krijem, mislim da se neće dobro provesti u ringu. Naravno, svaka mu čast na hrabrosti, odmah je prihvatio da se bori, dok su mnogi odustali. Fer-plej je zagarantovan, ali i nokaut, iskreno vjerujem. Nastaviću gdje sam stao u svom pohodu na euro-titulu – u dahu će Veljko poslije mjerenja boraca.

Prije Ražnatovića i Kozakova u ring će Aleksandar Konovalov i Milan Živković. Višestrukom svjetskom i evropskom šampionu u kik-bhoksu ovo će biti tek drugi meč u profi-boksu, ali je za ovaj specijalno naoštren.

- Čuo sam da mi je rival poručio da će me naučiti kako se boksuje, pošto sam ja kik-bokser, a on bokser. Vidjećemo sutra koliko ko zna da boksuje - u svom stilu zaprijetio je “atomski mrav” iz Jagodine.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti