31. 08. 2020 - 18:14
RASKOL JE OČIT Messi gubi PRAVO BOGATSTVO dnevno! Barca mu...
907
Shares
RASKOL JE OČIT Messi gubi PRAVO BOGATSTVO dnevno! Barca mu skida platu i to za svaki dan treninga koji se ne pojavi

BARCELONA

RASKOL JE OČIT Messi gubi PRAVO BOGATSTVO dnevno! Barca mu skida platu i to za svaki dan treninga koji se ne pojavi

31. 08. 2020 - 18:14
0
Shares

Lionel Messi i dalje je top tema u svim svjetskim sportskim medijima. Barcina desetka nije se pojavila na nedavnom testiranju ekipe na korona virus, zbog čega se uveliko spekuliše da će uskoro napustiti "Nou Camp".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Podsjećamo, Argentinac je još prošle sedmice obavijestio klub da želi otići i to nakon skoro 20 godina, ali Barcelona je navela da ne pregovara ni s jednim klubom o transferu.

Inače, kao novi Leov klub uveliko se spominje Manchester City, a u igri za njegovo dovođenje su navodno Inter, Chelsea, PSG i Manchester United.

Messi se, inače, pozvao na klauzulu u ugovoru koja mu omogućava da besplatno napusti klub na kraju sezone, ali uprava tvrdi da je ta klauzula istekla. Također, čelnici LaLige su također objavili da Leo ne može napustiti klub bez da neko isplati vrtoglavih 700 miliona eura.

U međuvremenu, klub je odlučio da mu skraćuje primanja za narednu sezonu za svaki dan koji se ne pojavi na treningu, a ta kazna je, kako prenose neki mediji 110.000 eura po danu, s obzirom na to da je on još ugovorom vezan za katalonski klub. Sigurno cifra koja nije zanemariva pa da ste i Messi...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti