29. 08. 2020 - 16:00
MESSIJEV OTAC UZDRMAO FUDBAL! LEO JE HTIO U MANČESTER SITI, a...
907
Shares
MESSIJEV OTAC UZDRMAO FUDBAL! LEO JE HTIO U MANČESTER SITI, a onda je on uzeo TELEFON U RUKE...PROPALO SVE?

MESSIJEV OTAC UZDRMAO FUDBAL! LEO JE HTIO U MANČESTER SITI, a onda je on uzeo TELEFON U RUKE...PROPALO SVE?

29. 08. 2020 - 16:00
0
Shares

Katalonski radio  prvi je javio da je Mesi riješio da karijeru nastavi kao fudbaler Mančester sitija.

Međutim, njegov otac Horhe, koji i brine o sinovljevoj karijeri, riješio je da u igru uključi i Pari Sen Žermen.

Naime, nakon što je Mesi još proke šest dana, u nedelju, pozvao svog nekadašnjeg trenera, Pepa Gvardiolu, i pitao ga da li ima mjesta u Sitiju za njega, otac nije sjedio skrštenih ruku.

screenshot-22

Čuvenog stručnjaka Lionel Mesi cijeni i kao stratega, ali i kao ličnost, pa mu se tom prilikom povjerio i priznao koliko je ogorčen situacijom u Barseloni. 

Međutim, Horhe Mesi nije htio da jednostrano posmatra cijelu situaciju.

Nakon što je o situaciji u Barsi Leo nedugo poslije debakla (poraz od 8:2 od Bajerna) u Ligi šampiona obavijestio Gvardiolu, koji mu je na Nou Kampu bio trener od 2008. do 2012. godine, kada su dvaput zajedno pokorili Evropu, u tri navrata Španiju, a osvojili i dva tamošnja Kupa kralja - Horhe Mesi je pozvao sportskog direktora PSŽ-a, Leonarda.

screenshot-21

Prema podacima do kojih je došao francuski "Ekip", Mesijev otac je bio vrlo svjestan zainteresovanosti francuskog kluba u vlasništvu bogatog Al-Kelaifija da angažuje njegovog sina, pa je zato i došao na ideju da direktno sa Leonardom porazgovara.

Sam tok razgovora oca trenutno najpoznatijeg Argentinca i Brazilca koji vodi računa o igračkom kadru "svetaca" nije poznat javnosti, ali "Korijere delo sport" prenosi da je PSŽ i te kako zainteresovan da, poslije poraza od Bajerna u finalu Lige šampiona, dovede Mesija kod njegovog nekadašnjeg saigrača iz Barselne, Nejmara.

screenshot-20

"Da je stvar oko Leovog odlaska u Siti gotova, Horhe bi to i rekao Leonardu, ali ovako - čitava priča nastavlja da evoluira", piše pomenuti list.

Pritom, FK Barselona uopšte ne pomišlja da se lako odrekne svog asa.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti