28. 08. 2020 - 14:16
SLIKA O KOJOJ BRUJI ČITAV BALKAN Ovako su se provodili...
907
Shares
SLIKA O KOJOJ BRUJI ČITAV BALKAN Ovako su se provodili košarkaši iz bivše Jugoslavije, Amerikanci ne prestaju da komentarišu (FOTO)

SLIKA O KOJOJ BRUJI ČITAV BALKAN Ovako su se provodili košarkaši iz bivše Jugoslavije, Amerikanci ne prestaju da komentarišu (FOTO)

28. 08. 2020 - 14:16
0
Shares

Djeluje kao da se košarkaši sa prostora bivše Jugoslavije jako dobro slažu i ponovo se svi zajedno druže u Orlandovom "mehuru".

Goran Dragić je na svom "Tviter" profilu objavio fotografiju koju je potpisao samo jednom rječju:

- Balkan.

Na njoj su uz sjajnog plejmejkera Majamija bili i Nikola Jokić, Boban Marjanović, Luka Dončić, Vlatko Čančar i Nikola Vučević. Pretpostavlja se da je autor fotografije bio zapravo Jusuf Nurkić kog su snimile nešto ranije kako šeta sa preostalom šestoricom asoma u "Dizni svijetu":

Uslijedila je lavina komentara na ovu sliku koja je vrlo brzo postala veoma popularna. Jedan od korisnika je napisao da bi "jugoslavija imala ludački tim da je opstala".

Naravno nezaobilazni su bili različiti gifovi sa Josipom Brozom Titom, ali i pojedinačno mimovanje svakog od igrača. Zanimljivo da su mnogi pisali kako im je i dalje nevjerovatno da jedna tako mala zemlja poput Srbije stalno izbacuje takve talente. Navodili su igrače koje se sjećaju, koji su ranije nosili dres naše reprezentacije. Ipak, ova fotografija ostavila je veliki utisak na košarkašku publiku koja ne prestaje da komentariše.

Marej i Jokić održali ekipu u životu: Denver smanjio na 3:2 protiv Jute

Učitaj još novosti