27. 08. 2020 - 15:14
UFC OVAKO NEŠTO NE PAMTI: Uništio protivnika u nekoliko sekundi
907
Shares
UFC OVAKO NEŠTO NE PAMTI: Uništio protivnika u nekoliko sekundi

UFC OVAKO NEŠTO NE PAMTI: Uništio protivnika u nekoliko sekundi

27. 08. 2020 - 15:14
0
Shares

Jamie Pickett je sjajnom kombinacijom od čak 27 udaraca nokautirao svog protivnika i zaradio UFC ugovor.

Američki MMA borac Jamie Pickett (11-4) u utorak je, u svom ukupno trećem pokušaju, zaradio ugovor u elitnom UFC-u nakon što je doslovno izbombardirao Jhonovena Patija u drugoj rundi borbe u srednjoj kategoriji četvrte sezone “Dana White’s Contender Series” u UFC Apex, iza zatvorenih vrata, javlja Insider.
 
Spomenuti medij piše kako je Pickett bacio 22 udarca na koje Pati nije odgovorio, dok na službenoj Facebook stranici UFC-a stoji kako ga je Pickett pogodio čak 27 puta.

No, jedno je sigurno. Bilo je to pravo bombardiranje koje je sve koji su gledali ovu borbu ostavilo u nevjerici i oduševljenju, nekako istovremeno.

“On je jedan od četvorice boraca koji su nagrađeni UFC-ovim ugovorom, budući da je DWCS u biti platforma ili turnir Dane Whitea preko kojeg traži svoje nove talentirane borce, i onda im daje ugovor”, stoji u pisanju Insidera.
 
Ugledni američki ESPN ističe:

“Pickett je postao tek drugi natjecatelj u povijesti Contender Series koji je dva puta izgubio prije nego što je konačno zaradio ugovor u svom trećem nastupu. Rodom iz Sjeverne Karoline nokautom je u 33. sekundi drugog kola nokautirao Jhonovena Patija blistavom kombinacijom dok su bili na nogama.

Nakon što je pretrpio poraze od Charlesa Byrda i Punahele Sorianoa – koji su obojica dobila UFC ugovore, Pickett je priznao da je razmišljao da zauvijek skine rukavice. No jutro nakon razmišljanja o takvoj odluci, rekao je da je primio sms poruku od uprave koja mu je ponudila još jedan pokušaj za ulazak u UFC”.

Učitaj još novosti