27. 08. 2020 - 12:40
Gojak i Dilaver napravili haos u svlačionici o kojem će se...
907
Shares
Gojak i Dilaver napravili haos u svlačionici o kojem će se dugo pričati

Gojak i Dilaver napravili haos u svlačionici o kojem će se dugo pričati

27. 08. 2020 - 12:40
0
Shares

Cluj nakon penala. Susret je završio 2:2, a Dinamo je na penale slavio 6:5

Dinamo je u infarktnoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka u gostima izbacio Cluj nakon penala. Susret je završio 2:2, a Dinamo je na penale slavio 6:5.
 
Nakon što je igrač Cluja promašio odlučujući penal Dinamovi igrači utrčali su u teren i počeli slaviti. Fešta se preselila u svlačionicu gdje su slavlje predvodili Emir Dilaver i Amer Gojak koji su se penjali po klupama i vodili pjesmu “Ja te volim Dinamo”.

Hrvatski prvak poveo je u 14. minuti golom Gojaka, ali se utakmica okrenula u 51. kad je Theophile-Catherine skrivio penal i dobio crveni karton. No, Dominik Livaković obranio je udarac Deacu, ali je u 64. s 25 metara kroz ruke primio udarac koji je uputio Pereira za 1:1.

Dinamo je s igračem manje poveo u 78. minuti golom Kastratija da bi u drugoj minuti sudijske nadoknade iz kontre primio gol za 2:2. U raspucavanju penala svi su bili precizni do pete serije kad je Gojak promašio. Golofca je imao priliku odvesti Cluj u 3. pretkolo, ali je Livaković odbranio i njegov penal. U sedmoj seriji Gvardiol je pogodio, a Boli promašio čitav gol i Dinamo je prošao.

Mamićevi igrači burno su u svlačionici proslavili prolazak u 3. pretkolu u kojem će biti nositelji, a protivnika će saznati u žrijebu sljedećeg ponedjeljka.

Učitaj još novosti