26. 08. 2020 - 18:03
BOMBA SVIH BOMBI Lionel Messi već ima novi klub - to ipak nije...
907
Shares
BOMBA SVIH BOMBI Lionel Messi već ima novi klub - to ipak nije City!

MINGUELJA TVRDI

BOMBA SVIH BOMBI Lionel Messi već ima novi klub - to ipak nije City!

26. 08. 2020 - 18:03
0
Shares

Fudbaler Barselone i legenda ovog kluba Lionel Mesi ide u Inter! Tako bar tvrdi Đozep Marija Minguelja koji je učestvovao i kod prvog Argentinčevog ugovora s klubom.

Minguelja je bio tu kada je Mesijev otac potpisao ugovor na čuvenoj salveti koja sada vjerovatno vrijedi milione i gotovo je siguran da će Leo u Inter.

- Ja sam uvjeren da Mesi već ima tim: Inter. U Italiji se plaćaju manji porezi, tamo je i Kristijano Ronaldo. Teško mi je da ga zamislim u Engleskoj bez obzira na to koliko su mu Serhio Aguero i Pep Gvardiola prijatelji - kaže Minguelja za Kadenu kope.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???????????? @adidasfootball

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Posljednjih sedmica su priče o Interu bile učestale, a Mesijev lik se čak pojavio na jednoj katedrali u Milanu.

- Sada u Italiji pokušavaju da revitalizuju svoj svijet fudbala dobrim pojačanjima i s tim prednostima u pogledu reklamnih ugovora fudbalera - kaže Minguelja.

On je svojevremeno bio i kandidat za predsjednika Barselone, dok je Mesi s današnjim predsjednikom kluba Đozep Marijom Bartomeuom u konfliktu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Minguelja je osim po angažovanju da se dovede Mesi kao 13-godišnji dečak, bio i čovjek koji je doveo Stoičkova, Maradonu i Romarija i katalonski klub, podsjeća Telegraf.

- Barsa mora da promisli o cijeloj situaciji. Ako s Leom Mesijem nisu znali koji im je pravac kretanja, zamislite šta će biti bez njega. Bartomeu je rekao da igrači moraju da odlaze iz kluba s počastima, a već sljedeće sedmice ih otpušta telefonom - rekao je Minguelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Čelnici Intera su isprva poricali da imaju bilo šta s tim, potom da bi svaki klub poželio Mesija, ali da je u ovom trenutku gotovo nemoguće dovesti ga, do priče da će sve resurse usmjeriti ka tome da transfer ipak ostvare.

Učitaj još novosti