24. 08. 2020 - 07:56
OD KRVAVIH TUČA ZARADIO BOGATSTVO, PREDSJEDNIK UFC IMA NAJLUĐU...
907
Shares
OD KRVAVIH TUČA ZARADIO BOGATSTVO, PREDSJEDNIK UFC IMA NAJLUĐU KANCELARIJU: Kada vidite šta se u njoj nalazi ostat ćete bez teksta!

OD KRVAVIH TUČA ZARADIO BOGATSTVO, PREDSJEDNIK UFC IMA NAJLUĐU KANCELARIJU: Kada vidite šta se u njoj nalazi ostat ćete bez teksta!

24. 08. 2020 - 07:56
0
Shares

Oni koji prate MMA odlično znaju ko je Dejna Vajt. Za one druge, radi se o američkom biznismenu, predsjedniku najpopularnije MMA promocije UFC.

Pod njegovim vođsvom UFC je doživio nevjerovatan uspon i popularnost, što je kompaniji donijelo zaradu koja se mjeri u milijardama dolara.

2307621-dejna-ls

Još prošle godine bogatsvo samog Dejne Vajta procejnjeno je na oko 500 miliona dolara, a ono se samo uvećava. UFC je prvi u doba pandemije koronavirusom priređivao borbe, što je donijelo ogroman dodatni novac.

Vajt je jednom prilikom rekao da je njegova kancelarija u Las Vegasu, odakle vodi sve poslove, "Baddest office on the Planet" ili ako bismo preveli: Najluđa kancelarija na planeti.

A evo i zašto. Pored skupocjnog namještaja, kancelarija je ukrašena unikatnim predmetima i suvenirima koji imaju specifično značenje. Jedan od omiljenih Vajtovih poklona koje je dobio je ruska automatska puška AK47, popularni  "kalašnjikov". Ali ne običan... Ova puška napravljena je od materijala koji najbolje pokazuju zašto se ljudi ubijaju.

2307623-dejna1-ff

Tijelo je ukrašno dolarima, na vrhu je bajonet, a u providnim mecima nalaze se supstance zbog kojih se vode ratovi - nafta, zlato, kokein, krv, dijamatni i religijski simboli.

Na centralnom stolu su dva samurajska mača koja potiču iz 15 i 16. veka. Djna, vjerovali ili ne, u kancelariji drži i fosilne ostatke glave pravog sabljastog tigra, koje je kupio na aukciji 2009. godine. 

2307627-dejna3-ff

Kao veliki fan grupa Beatsie Boys i Red Hot Chilly Peppers Dejna je od njih dobio na poklon gitare sa autogramima. Na zidu visi fotografija vrijedna 2,1 milion dolara...

Nepotrebno je govoriti da kancelarija poseduje vrhunski bar, mini bioskop, teretanu i mnoge druge stvari o kojima obični smrtnici mogu samo da sanjaju...

Pitanje je šta na ovo kažu borci. Nekolicina najboljih zarađuje veliki novac, ali oni prosječni uglavnom nisu zadovoljni. S druge strane, prvi čovjek UFC ni sam ne zna koliko mu je bogatstvo.

Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti