21. 08. 2020 - 20:39
BOMBA KOJA JE URUŠILA NOU CAMP DO TEMELJA Messi dobio ponudu i...
907
Shares
BOMBA KOJA JE URUŠILA NOU CAMP DO TEMELJA Messi dobio ponudu i to kakvu: Ovo će biti najveća izdaja IKADA, nikad mu NEĆE OPROSTITI

NAVODNO GA ŽELI REAL MADRID

BOMBA KOJA JE URUŠILA NOU CAMP DO TEMELJA Messi dobio ponudu i to kakvu: Ovo će biti najveća izdaja IKADA, nikad mu NEĆE OPROSTITI

Sport.ba
21. 08. 2020 - 20:39
0
Shares

Ronald Koeman, novi trener Barcelone odradio je svoj prvi, a ujedno i najvažniji sastanak na novoj funkciji. Nije ni slutio šta će čuti u kući kapitena, najboljeg igrača i strijelca u historiji Barcelone. Lionel Messi je prekinuo odmor kako bi se sreo s Nizozemcem i saopštio mu odluku koja je šokirala katalonsku i špansku javnost.

messi

Foto: Instagram
 
Svi mediji u toj zemlji na udarnim mjestima donose da je Messi novom treneru rekao kako želi napustiti Barcelonu. To je zateklo Koemana, koji je u Messijevu rezidenciju u Castelldefelsu došao kako bi s vođom momčadi pravio planove za potpunu rekonstrukciju ekipe i rekao mu da mu je pri tome on ključni čovjek.

Međutim, Messi se dva mjeseca nakon 33. rođendana ne vidi kao vođa nove Barcelone, kluba u kojem je 20 godina. Već duže vrijeme ogorčen lošim rezultatima, prije svega u Ligi prvaka, iz koje je klub prethodnih godina ispadao sramotnim porazima od Rome i Liverpoola te otvorenim ratom uprave i igrača, do kraja je pregorio nakon nedavne katastrofe, ispadanja u četvrtfinalu Lige prvaka porazom 8:2 protiv Bayerna.

Nagađa se da se uveliko za njegovo dovođenje bore Inter i Manchester City, a argentinski novinar Bruno Acosta objavio je večeras kako je Real Madrid poslao ponudu za genija s Nou Campa!

Iako Leo želi da ide, iz Barcelone su jasni da ga neće pustiti. Naime, on ima još godinu dana ugovora, te će ga odraditi do kraja, barem ako je vjerovati prvom čovjeku Barcelone, Josepu Bartomeuu. On tvrdi da Barcelona neće prodati Messija, čak i po cijenu da naredne sezone kao slobodan igrač napusti klub.

Ipak, sve je dodatno zakuhao pomenuti argentinski novinar. On je večeras objavio kako je Real poslao ponudu za ponajboljeg igrača u historiji i da je Barcelona svoju glavnu zvijezdu već obavijestila o njoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡¡Nos vemos en Lisboa!! ????????????

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Ako bi Messi zaista se odlučio na ovaj korak, to bi definitivno bio najveći transfer u historiji ove igre, ali i najveća izdaja kluba ikada. Sigurno je da Katalonci to ne bi mogli podnijeti...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

(Sport.ba)

Učitaj još novosti