17. 08. 2020 - 17:28
NA POMOLU VELIKA BOMBA Juventus i Barcelona spremaju još jednu...
907
Shares
NA POMOLU VELIKA BOMBA Juventus i Barcelona spremaju još jednu spektakularnu razmjenu, navodno je blizu realizacije

ITALIJANSKI MEDIJI TVRDE

NA POMOLU VELIKA BOMBA Juventus i Barcelona spremaju još jednu spektakularnu razmjenu, navodno je blizu realizacije

Sport.ba
17. 08. 2020 - 17:28
0
Shares

Juventus i Barcelona su ovog ljeta odradili veliku razmjenu igrača u koju su uključeni bili Miralem Pjanić i Arthur Melo. Bh. reprezentativac je odlučio da karijeru nastavi u dresu katalonskog kluba i to mu je transfer karijere, dok u suprotnom smjeru ide brazilski veznjak.

Ovaj transfer je ozvaničen prije više od mjesec dana, a igrači će se ubrzo priključiti svojim novim ekipama. Međutim, italijanski mediji javljaju da bi dva velikana mogla opet sarađivati.

Naime,  na pomolu je nova razmjena igrača koju je ovaj put predložila Stara dama. Tako Kalčomerkato tvrdi da je Juventus spreman poslati Paula Dybalu na "Nou Camp", dok u zamjenu za njega žele Antoine Griezmanna.

Smatraju da je Francuz baš ono što im treba u napadu, iako iza sebe ima više nego lošu sezonu. Griezmann je prije godinu dana iz Atletico Madrida došao u Barcelonu za vrtoglavih 120 miliona eura, ali daleko od toga da je oduševio.

Navodno, Barcelona ga je već stavila na transfer listu, a to želi iskoristiti italijanski prvak. Stara dama ne želi platiti za njega 100 miliona eura već su spremni da puste Dybalu u suprotnom smjeru. Iz Barcelone još uvijek nisu dobili odgovor s obzirom da trenutno vlada haos u katalonskom klubu, jer navijači žele totalne promjene u upravi kluba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antoine Griezmann (@antogriezmann) on

Međutim, moguće je da do nove razmjene dođe, jer su Katalonci ranije upravo željeli mladog Argentinca. Messi bi tako u vrhu napada dobio sunarodnjaka, što bi mu sigurno itekako prijalo...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dura partita, ma un passo avanti... #finoallafine

A post shared by Paulo Dybala (@paulodybala) on

(Sport.ba)

Učitaj još novosti