14. 08. 2020 - 08:08
LEGENDARNI RONALDO OBRUKAO IBRAHIMOVIĆA: Cijeli svijet plače...
907
Shares
LEGENDARNI RONALDO OBRUKAO IBRAHIMOVIĆA: Cijeli svijet plače od smijeha, ISPROZIVAO GA KAO NIKAD

LEGENDARNI RONALDO OBRUKAO IBRAHIMOVIĆA: Cijeli svijet plače od smijeha, ISPROZIVAO GA KAO NIKAD

14. 08. 2020 - 08:08
0
Shares

Ronaldo pokazao Ibrahimoviću i društvu da se može uživati bez raznih vratolomija i egzibicija.

Luis Nazario de Lima Ronaldo, poznatiji samo kao Ronaldo ili kako nešto stariji fudbalski zaljubljenici vole reći jedini pravi Ronaldo, je bio pravi čarobnjak na terenu koji je mogao da izvede šta god poželi.

Teške povrede koljena spriječile su Il Fenomena da bez sumnje bude najbolji igrač kojeg je svijet fudbala vidio. Ipak, i pored svih poteškoća Ronaldo se i dalje ubraja u top 5 igrača svih vremena.

Nevjerovatan je utjecaj koji je ovaj legendarni Brazilac imao na generacije koje su došle poslije njega, a mnoge su zvijezde otkrile da im je upravo Ronaldo bio idol.

Jedan od tih igrača je i Zlatan Ibrahimović koji iznimno poštuje Brazilca i kojem je Ronaldo poseban igrač i idol iz djetinjstva.

A Ronaldo je ovih dana odlučio da isproziva sve fudbalere na čelu sa Ibrahimovićem koji se prosto nadmeću objavljujući na društvenim mrežama fotografije sa ljetovanja. Luksuzne jahte, zgodne ženske, vratolomije i egzibicije… sve je to postalo sastavni dio odmora fudbalera, a ne izostaju i zadaci koje jedni drugima zadaju. Upravo je Ibra počeo trend skokova s jahte, a onda su se u to uključili mnogi fudbaleri i zvijezde.

Tako je pravi Ronaldo odlučio da pokaže da i on umije da uživa u životu, te da za to uopšte nisu potrebne gore pomenute bahanalije. Legendarni Zuba objavio je fotku sa jahte (da se vidi da ne zaostaje za ekipom), ali je umjesto da skače u vodu i pravi kojekakve ludosti i egzibicije, jednostavno zasjeo za kormilo…

Mornarska majica, pozamašan stomak, specifična frizurica i zalazak sunca u pozadini – idealan način za uživanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

Objavu dijeli Ronaldo (@ronaldo)

 

Učitaj još novosti