13. 08. 2020 - 14:08
NEYMAR DOBIO NAGRADU ZA NAJBOLJEG IGRAČA, A ONDA JE DAO NJEMU:...
907
Shares
NEYMAR DOBIO NAGRADU ZA NAJBOLJEG IGRAČA, A ONDA JE DAO NJEMU: Niko ne može da vjeruje, KAKVA VELIČINA

NEYMAR DOBIO NAGRADU ZA NAJBOLJEG IGRAČA, A ONDA JE DAO NJEMU: Niko ne može da vjeruje, KAKVA VELIČINA

13. 08. 2020 - 14:08
0
Shares

Najbolji igrač utakmice bio je Neymar koji je driblinzima uništavao Atalantine igrače, na kraju je skupio čak 16 driblinga

Junak sinoćnjeg preokreta PSG-a protiv Atalante (2:1) u četvrtfinalu Lige prvaka bio je Eric Maxim Choupo-Moting.
 
Choupo-Moting je u igru ušao u 79. minuti utakmice kod rezultata 1:0 za Atalantu koja je sve do 90. minute uspjela sačuvati prednost. Tada je prvo Neymar asistirao Marquinhosu za izjednačenje, a zatim Mbappe namjestio gol Choupo-Motingu za preokret i prolazak francuskog prvaka.

Najbolji igrač utakmice bio je Neymar koji je driblinzima uništavao Atalantine igrače, na kraju je skupio čak 16 driblinga, a pravo je čudo kako se i sam nije upisao u strijelce. Nakon susreta je brazilski nogometaš dobio nagradu za najboljeg igrača utakmice, ali ju je odlučio proslijediti Choupo-Motingu. Tim potezom oduševio je navijače PSG-a i milione na društvenim mrežama.


 
Neymar je u slavlju nakon utakmice prvo s nagradom u ruci skočio na saigrača, a zatim pričekao dvije minute da strijelac odlučujućeg pogotka završi intervju i onda mu uručio nagradu za najboljeg igrača.

Zanimljivo je da 31-godišnji Kamerunac nije ni trebao igrati protiv Atalante, ali je upao na popis za Ligu prvaka nakon što je Urugvajac Edinson Cavani odbio produžiti ugovor do kraja natjecanja.

Učitaj još novosti