11. 08. 2020 - 15:40
Belupo doveo šest novih igrača: Ostao bez legende
907
Shares
Belupo doveo šest novih igrača: Ostao bez legende

Belupo doveo šest novih igrača: Ostao bez legende

11. 08. 2020 - 15:40
0
Shares

Slaven Belupo potpisao je ugovore s čak šestoricom novih prvotimaca. To su redom golman Ivan Čović, stoperi Franjo Prce i Damian van Bruggen, desni bočni Frane Maglica, veznjak Frano Mlinar i napadač Martin Boakye.

Čović i Mlinar već su dobro poznati pratiteljima HNL-a, Prce je prošle sezone igrao u Varaždinu, dok je Van Bruggen u Koprivnicu stigao nakon što s Interom nije uspio izboriti ostanak u ligi. Riječ je o igraču koji je upisao 33 nastupa za mlade reprezentacije Nizozemske.

belupo

Klub je doveo zamjenu za Krstanovića

Maglica je splitsko dijete, ima 23 godine, a posljednji mu je klub bio Dubrava. Boakye je talijanski napadač porijeklom iz Gane. Prošle sezone igrao je u Luksemburgu i za tamošnjeg prvoligaša Jeunesse Esch postigao je osam golova u 16 utakmica. Visok je 190 centimetara i trebao bi biti zamjena za Ivana Krstanovića.

Legendarnom napadaču, koji je u siječnju navršio 37 godina, istekao je ugovor s Belupom i nije došlo do dogovora s čelnicima kluba. Krstanović je nedavno postigao 100. pogodak u HNL-u. Još se ne zna gdje će i hoće li uopće nastaviti karijeru.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti