09. 08. 2020 - 23:08
"VJEČITI DERBI" I NA LJUBAVNOM TERENU! Bivši fudbaler Zvezde...
907
Shares

JELENA KRSTIČIĆ

"VJEČITI DERBI" I NA LJUBAVNOM TERENU! Bivši fudbaler Zvezde preoteo ženu košarkašu Partizana, ona je prava bomba iako ima troje djece! (FOTO)

09. 08. 2020 - 23:08
0
Shares

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Nenad Krstičić, je u sretnom braku sa suprugom Jelenom od 7. aprila 2014. godine.

Mnogi ne znaju da je Jelena bila u braku sa srpskim košarkašem Danilom Anđušićem, a mnogi su za njihov rastanak krivili Krstičića.

andjusic-foto-1000x0

Foto: Budućnost Voli

Nenad: "Naša veza se od početka navodila kao uzrok razvoda moje supruge, što, naravno, nije tačno. Smatram da nije na meni da pričam o njenoj prošlosti, kao ni ona o mojoj, tako da bih ostao suzdržan po tom pitanju, kao što sam bio i do sada, i prepustio njoj odgovor na to pitanje".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Really miss this place... #tbt #Bali

A post shared by Jelena Krsticic ❤N❤AAR???????????? (@jelena_krsticic) on

Jelena: "Jedino što nas je povredilo, odnosno više mene kao ženu, jeste što se u medijima moja trudnoća navodila kao posledica prevare, što je bilo vrlo ružno iskustvo. O mom bivšem suprugu nikada neću davati komentare u javnosti, kao što ne bih govorila o razlozima našeg razvoda. Nama najbliži ljudi znaju istinu o svemu, tako da prošlost u svakom slučaju treba da ostane upravo to" - rekli su za Hello magazin.

Bivši košarkaš Partizana, Danilo Anđušić je ostavio iza sebe to što mu se dogodilo i našao je novu ljubav, Ivanu Maksimović, s kojom je dobio dijete!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amore di amore mio... ❤️❤️❤️

A post shared by Jelena Krsticic ❤N❤AAR???????????? (@jelena_krsticic) on

Nenad i Jelena Krstičić iz dugogodišnjeg braka imaju troje djece.

Učitaj još novosti