09. 08. 2020 - 19:13
LEGENDARNI FUDBALER SAZNAO PREKO NOVINA DA MU SIN VOLI I...
907
Shares
LEGENDARNI FUDBALER SAZNAO PREKO NOVINA DA MU SIN VOLI I MUŠKARCE Ovako je podnio, a kada se zagledate - sin je ISTI OTAC

PORODICA GASKOJN

LEGENDARNI FUDBALER SAZNAO PREKO NOVINA DA MU SIN VOLI I MUŠKARCE Ovako je podnio, a kada se zagledate - sin je ISTI OTAC

09. 08. 2020 - 19:13
0
Shares

Sin slavnog engleskog fudbalera Pola Gaskojna Regan je u razgovoru za "Miror" izjavio kako voli oba spola, želeći da to javno otkrije.

Poznat kao sin slavnog oca, Regan Gaskojn nekadašnjem fudbaleru nije rekao za svoje opredeljenje već ga je pustio da pročita.

etyk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtkrvn01eqv8vnmm3yta3nzy0otdhnze2mwu5ogjlnmy5nzcwnmiyywquanbnkzmczqjcaieabq

FOTO: ETTORE FERRARI / EPA;

Međuostalom, mladić je prokomentarisao kako vjeruje da ovo neće uznemiriti Gazu, i pogodite šta? Nije pogriješio:

- Kada sam vidio artikal i naslov, pomislio sam: 'Moram da mu pošaljem poruku sada'. Poslao sam mu poruku u kojoj je pisalo: 'Žao mi je što nikad nismo vodili ovaj razgovor, mislio sam da nikad neću morati da razgovaram o ovome s tobom', otkrio je Regan, a na poruku mu je otac odgovorio: Volim te bez obzira na sve.

Gaskojn je potom "Miroru" ispričao kako je podnio cijelu situaciju:

- Poslao mi je poruku pre nego što sam ga video na TV-u da priča o tome. Rekao sam mu da nije bitno šta radi, da ću ga podržati 100 posto, mora da radi ono što ga čini sretnim. Pomislio sam 'blagoslovi ga'. Da odeš na TV je veoma teško, on je profesionalni igrač, on je fit momak, i veoma sam ponosan na njega.

1

Foto: Instagram

Regan je još otkrio da se u životu zabavljao samo s troje ljudi kao i da voli i žene i muškarce, prenosi Blic.

Pored Regana, Gaza ima još jednog sina, Mejsona koji je problematičnim ispadima pokazao da ima njegovih gena, kao i kćerku Bjanku koja je prilično popularna na socijalnim mrežama jer se ne libi da ponekad pokaže malo više od svog tijela.

Učitaj još novosti