09. 08. 2020 - 10:03
Setien: "Uvijek se može bolje, ali mislim da smo odlični"
907
Shares
Setien:

Barcelona se plasirala u završnicu

Setien: "Uvijek se može bolje, ali mislim da smo odlični"

09. 08. 2020 - 10:03
0
Shares

BARCELONA je sinoć u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka pobijedila Napoli te se s ukupnih 4:2 plasirala na završnicu u Lisabon na kojoj će u petak u četvrtfinalu igrati protiv Bayerna.

Momčad Quiquea Setiena pregazila je Talijane u prvom poluvremenu. Već u 10. minuti Lenglet je zabio na Rakitićevu asistenciju, u 23. je Messi fantastičnom solo akcijom povisio na 2:0, a u sudačkoj nadoknadi Suarez je realizirao penal. Kazneni udarac izborio je Messi kojeg je Koulibaly raspalio po nozi, ali će ponajbolji igrač na svijetu biti spreman za petak.

Tračak nade Napoliju dao je Insigne koji je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena zabio također iz penala za 3:1, što je na kraju bio konačan rezultat.

Neočekivano: Predsjednik Barselone najavio da Setijen ostaje na klupi

(Vijesti)

“Uvijek se može bolje, ali mislim da smo bili odlični, osobito u prvom poluvremenu. Na ovom nivou nikad ne možeš igrati samo svoju igru, moraš gledati i što protivnik radi. Barcelona je najbolja momčad na svijetu, ali takvi su i Bayern i Real Madrid. Te utakmice odlučivat će detalji. Zadovoljan sam fizičkom spremom momčadi, a u petak će biti strašno teško jer ćemo igrati protiv nevjerojatno dobre momčadi. Mi imamo najboljeg igrača na svijetu, ali Bayern ima Lewandowskog koji je zabio 13 golova ove sezone u Ligi prvaka”, rekao je Barcelonin trener Quique Setien pa se osvrnuo i na Messijevu ozljedu:

“Razgovarao sam s njim. Udarac je bio vrlo jak i neugodan, ali sve je u redu. Sigurno će igrati protiv Bayerna”, rekao je.

(Sport.ba/Sportske.ba)

Učitaj još novosti