08. 08. 2020 - 23:55
Zidane otkrio zašto u sastavu Reala nema igrača koji godišnje...
907
Shares
Zidane otkrio zašto u sastavu Reala nema igrača koji godišnje zarađuje 15 miliona eura:

Zidane otkrio zašto u sastavu Reala nema igrača koji godišnje zarađuje 15 miliona eura: "Ne želi igrati..."

08. 08. 2020 - 23:55
0
Shares

Trener Zinedine Zidane iz sastava za jučerašnju utakmicu 'izbacio' je Garetha Balea koji niti nije doputovao sa suigračima u Manchester.

Svima je već odavno jasno kako odnosi između Zidanea i Balea nisu na razini, ali da je tako loše... U stvari, čini se kako je ovo posljednja kap koja je prelila ionako već do vrha punu čašu strpljenja čelnika Reala, Bale će ovog ljeta doslovno odletjeti sa Santiago Bernabeua, Real će pristati na sve samo da se riješi problematičnog i preskupog Velšanina.

zidane

Podsjetimo, Bale u Madridu zarađuje 15 milijuna eura na godinu (sada nešto manje jer su igrači pristali na smanjenje plaća zbog pandemije koronavirusa!) i dalje je najplaćeniji nogometaš Reala, no ove sezone nije opravdao niti jedan uloženi euro.

Jasno, Zinedine Zidane na konferenciji za medije nije uspio izbjeći pitanja oko Balea. Odgovorio je vrlo kratko.

'Ne mogu vam reći ništa konkretno. Poštujem Balea kao i sve igrače', započeo je Zidane te na insistiranje novinara dodao:

'Imao sam razgovor u četiri oka s njim, ali neke stvari jednostavno moraju ostati u svlačionici između trenera i igrača. I to je sve što vam mogu reći. On je igrač Real Madrida i to treba poštovati..'

Sve su te Zidaneove izjave bile fino 'upakirane', no čini se kako je legendarnog Francuza ipak nešto kopkalo, nije mogao prešutjeti, pa je na kraju ipak otkrio u čemu je problem:

'Situacije je jednostavna, Gareth Bale ne želi igrati i to je jedina stvar koju ću vam reći', zaključio je Zinedine Zidane.

Sport.ba/Tportal

Učitaj još novosti