05. 08. 2020 - 23:45
Njemački velikan vraća se na veliku scenu i želi sjajnog...
907
Shares
Njemački velikan vraća se na veliku scenu i želi sjajnog hrvatskog napadača

ČOLAK STIŽE U BUNDESLIGU?!

Njemački velikan vraća se na veliku scenu i želi sjajnog hrvatskog napadača

05. 08. 2020 - 23:45
0
Shares

Njemački velikan Stuttgart izborio je povratak u Bundesligu i sad popularne Švabe rade na pojačanjima kako bi se tamo i zadržale.

Jedno je sigurno kako u novoj sezoni neće biti iskusnog Marija Gomeza, koji je objesio kopačke o klin. Mnoga imena se spominju kao zamjena za bivšeg reprezentativca, ali i za udarno mjesto u napadu.

Prema informacijama tamošnjih medija Švabe su zainteresirane za prvog topnika HNL-a Antonia Čolaka, koji iza sebe ima bundesligaških utakmica t5e mu ne bi trebala posebna adaptacija na ligu.

Antonio Čolak je rođen u Njemačkoj te posjeduje dvojno državljanstvo, a u dresu Nurnberga i Darmstadta je upisao 28 bundesligaških utakmica, zabio četiri gola i pridodao dvije asistencije.

Napadač Rijeke iza sebe ima sjajnu sezonu, u kojoj je ponio titulu prvog topnika, zabio je 20 golova kao i Marić i Caktaš, ali je zbog manje minutaže osvojio je nagradu. Trenutna tržišna vrijednost mu je četiri miliona eura, a njemački mediji pišu kako su Švabe spremne ponuditi tri.

Čolak je svoj nogometni put krenuo u pomlatku Freiburga, Stuittgart Kickersa, Hoffenheima i Karlrsruhea, a igrao je još za Nurnberg, Lechiju, Kaiserslautern, Darmstadt i Ingolstadt.

Učitaj još novosti