04. 08. 2020 - 23:46
Dana White: Ovo je moj ratni plan, Conor nije u njemu
907
Shares
Dana White: Ovo je moj ratni plan, Conor nije u njemu

Dana White: Ovo je moj ratni plan, Conor nije u njemu

04. 08. 2020 - 23:46
0
Shares

Dana  White, predsjednik UFC-a, odlučio je stati na kraj glasinama o povratku Conora McGregora i njegovoj sljedećoj borbi.

U razgovoru za portal Barstoolsports rekao je kako je Irac u mirovini: "Conor se neće boriti, on je u mirovini. Ovo što vidite iza mene je moj ratni plan, isplanirao sam kalendar borbi.

Nemam Conora u planu i sigurno se neće boriti ove godine. Sljedeće godine? Možda, ali sad je u mirovini i ne razmišljamo o njemu."

dana-white

Podsjetimo, McGregor je u ožujku 2019. godine objavio da ide u mirovinu, ali se vratio u siječnju ove godine i nokautom svladao Donalda Cerronea. U lipnju je na društvenim mrežama objavio kako se ponovno vraća u mirovinu, ali javna je tajna kako gradi uvjete za novi veliki meč, najvjerojatnije revanš s Khabibom. 

Njih dvojica borila su se prije malo manje od dvije godine, a Khabib je slavio gušenjem. Borbu su obilježili veliki trash-talk te incidenti prije i posebno nakon borbe koja je završila općom tučnjavom i desetinama uhićenja. Khabib će svoj pojas prvaka kategorije u listopadu braniti protiv privremenog prvaka Justina Gaethjea, a ranije je rekao kako ga Conor ne zanima i kako mora vezati nekoliko pobjeda da bi mu dao novu šansu.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti