30. 07. 2020 - 17:22
Gojak jednom fotkom oduševio djevojke, ali i sve velikane koji...
907
Shares
Gojak jednom fotkom oduševio djevojke, ali i sve velikane koji ga žele dovesti

Gojak jednom fotkom oduševio djevojke, ali i sve velikane koji ga žele dovesti

30. 07. 2020 - 17:22
0
Shares

Amer Gojak iskoristio je nekoliko slobodnih dana kako bi se nakon osvajanja devetog trofeja u karijeri odmorio na hrvatskoj obali, a fotografija koju je objavio na svom Instagramu izazvala je salvu pozitivnih reakcija. Najviše ženske publike.

Gojak se fotografisao u kupaćim gaćicama dovoljno da pokaže svoje mišiće koji su, mnogi su se složili, podsjetili na one Ronaldove.

Njegova sjajna fizička sprema uveliko je pomogla odlične rezultate koje postiže, ali i obradovala klubove koji ga pokušavaju dovesti.

Talijani su pisali o interesu Fiorentine i Atalante, njemački mediji da ga prati Werder, Stuttgart i još neki klubovi, a španski AS donio je ekskluzivnu informaciju kako Barcelona ima skaute koji su imali zadatak da upravo prate Gojaka.

Njegovu cijenu dodatno su podigli odlični nastupi u reprezentaciji BiH. Na kraju kvalifikacija dobio je prvi put pravu priliku pa je u četiri meča zabio četiri gola i tri puta asistirao. Nedavno je priznao da žali za petim golom u tim mečevima, koji mu je složiće se mnogi, neopravdano poništen zbog ofsajda.

“Nije bitna veličina kluba, niti koliko mi novca nude, koliko mi je bitno da klulb ima dobar plan i viziju” rekao je Gojak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odmorko ✌️☀️????

Objavu dijeli Amer Gojak (@amergojak14)

 

Učitaj još novosti