28. 07. 2020 - 20:23
Borussia je postavila ultimatum Unitedu oko Sancha
907
Shares
Borussia je postavila ultimatum Unitedu oko Sancha

Borussia je postavila ultimatum Unitedu oko Sancha

28. 07. 2020 - 20:23
0
Shares

Borussia Dortmund dala je Manchester Unitedu rok od 13 dana za transfer Jadona Sancha.

Iako prijelazni rok traje do 5. listopada, Daily Mail je objavio da Nijemci ne namjeravaju prodavati igrače nakon što sljedećeg tjedna odu na pripreme u Švicarsku na kojima žele imati kompletan sastav za uigravanje za novu sezonu.

screenshot-15

Engleski reprezentativac vraća se u Dortmund u četvrtak prije nego što 10. kolovoza krene na pripreme i to je zadnji dan do kojeg United ima vremena odlučiti hoće li platiti 120 milijuna eura koliko Borussia traži ili neće.

Daily Mail tvrdi da United ne želi platiti toliko novca iako mu je Sancho i dalje najveća želja u ovom prijelaznom roku i igrač kojeg već dugo prati. Sancho je ranije izrazio želju za odlaskom u United kojemu je druga opcija Jack Grealish iz Aston Ville.

No, ni za njega United ne želi platiti 80 milijuna eura koliko Villa traži. Englezi tvrde da će jednog od njih dvojice sigurno dovesti, ali sigurno ne obojicu.

Ulaskom u Ligu prvaka klub s Old Trafforda može računati na golemu zaradu sljedeće sezone pa nije nemoguće da na kraju popusti i iskrca 120 milijuna eura za Sancha.

Sancho je u Borussiju došao 2017. godine iz Cityja za samo osam milijuna funti. City ga je također želio vratiti prošle godine, ali je odustao od transfera.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti