27. 07. 2020 - 09:16
Atraktivna umjetnica potpuno odlijepila za Novakom: Ona je...
907
Shares
Atraktivna umjetnica potpuno odlijepila za Novakom: Ona je jednostavno opčinjena Đokovićem, upoznala mu je i roditelje! ŠTA ĆE REĆI JELENA?

LOLA ASTANOVA

Atraktivna umjetnica potpuno odlijepila za Novakom: Ona je jednostavno opčinjena Đokovićem, upoznala mu je i roditelje! ŠTA ĆE REĆI JELENA?

Sport.ba
27. 07. 2020 - 09:16
0
Shares

Lola Astanova atraktivna američka umjetnica, virtuoz za klavirom, bila je gošća Novaka Đokovića u Beogradu na Adria turniru.

Njoj su u Srbiji oduševljeno aplaudirali, fotografisali se s njom, a šarmantna Ruskinja s adresom u Americi bila je oduševljena srpskom prijestonicom.

screenshot-20

Domaćini su joj pokazali prirodne ljepote Beograda, pa je otišla kući puna utisaka.

- Novak je brižna osoba i iako je bilo jasno da je bio veoma zauzet kao domaćin turnira, igrajući mečeve, promovišući ga i dalje, njemu je pošlo za rukom da se baš svako osjeti posebno i dobrodošlo - reklla je Astanova za "Blic" i dodala:

- Dopada mi se što misli i pazi na druge osobe, ne samo na sebe. On je veoma skroman, prizeman, a danas na takve kvalitete kod čoveka naiđete veoma rijetko - objasnila je Lola Astanova.

Inače, Astanova se predstavila beogradskoj publici pjesmom grupe "Queen", "We are the champion", a svi na Dorćolu uživali su u sjajnom nastupu, koji se završio tako što je pijanistkinja privukla Novaka, kako bi zajedno svirali klavir.

screenshot-8
Na konferenciji za novinare rekla je da je Novaka upoznala preko Instagrama, s kojim se kasnije lično upoznala u Americi, te da prati tenis odmalena, ali i da se raduje ćevapčićima.

- Pratim tenis od malih nogu, uvijek sam znala imena svih igrača na Vimbldonu i smatram sebe stručnjakom za tenis, mada to sigurno nisam, rekla je ona kroz smijeh.

Ona je pohvalno govorila i o Jeleni Đoković, te Dijani, majci najboljeg tenisera svijeta.

Nije stigla da vidi Beograd, "od aerodroma do hotela", ali se raduje da upozna ljepote Srbije.

- Nastupala sam ranije na Balkanu, ljudi su uvijek topli, puni dobrodošlice i strasti prema muzici. Jedva čekam da upoznam grad, probam hranu i jedem, da li je to taj srpski specijalitet, ćevapčiće, rekla je ona i izazvala smijeh u sali.

trlk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwmpfn01eqv8vmzqzmtixyzjmytg0otuwmzzkzjnkowrhzja5ymmxnmiuanbnkzmczqlkaieaaq

Astanova je prokomentarisala i Novakov "sluh".

- Talentovan je, ali će mu biti potrebno još časova, poručila je Astanova.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti