18. 07. 2020 - 18:21
GROM IZ VEDRA NEBA, RONALDO NAPUŠTA JUVENTUS?! Trese se planeta
907
Shares
GROM IZ VEDRA NEBA, RONALDO NAPUŠTA JUVENTUS?! Trese se planeta

GROM IZ VEDRA NEBA, RONALDO NAPUŠTA JUVENTUS?! Trese se planeta

18. 07. 2020 - 18:21
0
Shares

Kao grom iz vedra neba, Italijom je odjeknula informacija da će Cristiano Ronaldo napustiti Juventus ovog ljeta! Ali neće Portugalac preći u MLS ligu, kao što se spekulisalo prethodnih mjeseci, već - Premijer ligu!

Poslije dvogodišnjeg igranja u Torinu, Cristianose tajno dogovorio verbalno sa saudijskim Javnim investicionim fondom koji kupuje premijerligaša Njukasl junajted, pa bi tragom tog dogovora trebalo da pređe u redove Svraka.

Kako prenosi "Don Balon", Portugalcu je ponuđen dvogodišnji ugovor, tako da bi u Engleskoj zaigrao prvi put od 2009. godine kada je napustio Old Traford i iz Mančester junajteda prešao u madridski Real.

Ronaldo bi ujedno bio i prva velika kupovina Njukasla, mada se prethodnih sedmica pisalo o brojnim igračima koji bi mogli da dođu na Sent Džejms park.

Veća vjerovatnoća od dvogodišnjeg ugovora je da će 35-godišnji Ronaldo ispuniti godinu ugovora u Njukaslu i onda karijeru završiti u Sjedinjenim Državama, kao što se pisalo prethodnih mjeseci.

Po mnogima najbolji fudbaler svijeta je i dalje u top formi, uprkos godinama, još uvijek nemilice trese mreže u Italiji. Don Balon navodi da premijerligaš želi i Zinedina Zidana, a kada Saudijci nešto namjere, onda ne pitaju šta košta. Naročito ne kada imaju novca kao što ga ima krunisani princ Saudijske Arabije Mohamed bin Salman.

Isti medij piše i da je Karim Benzema jedna od potajnih želja princa i javnog investicionog fonda, ali će tek narednih sedmica postati poznato koliko su ove tvrdnje bliske realnosti.

Izvor: Srbija danas

Učitaj još novosti