18. 07. 2020 - 16:40
NEYMAR PITAO GOLMANA GDJE DA ŠUTIRA PENAL: A onda ga iznenadio...
907
Shares
NEYMAR PITAO GOLMANA GDJE DA ŠUTIRA PENAL: A onda ga iznenadio potezom! (VIDEO)

NEYMAR PITAO GOLMANA GDJE DA ŠUTIRA PENAL: A onda ga iznenadio potezom! (VIDEO)

18. 07. 2020 - 16:40
0
Shares

U prijateljskom meču pobjedu PSG-a u protiv Waasland-Beverena rezultatom 7:0 obilježio je penal koji su Neymar i Mauro Icardi pretvorili u pogodak.

Igrači obje ekipe su igrali četiri poluvremena po 30 minuta, kako bi svi dobili priliku za nastup i igru, ovaj susret nije se igrao prema klasičnim nogometnim pravilima, odnosno dva poluvremena po 45 minuta.

PSG prelazi u vodstvo u 21. minuti nakon što je bivši igrač Krupe Aleksandar Vukotić postigao autogol, da bi u 28. minuti Neymar s bijele tačke pogodio za 2:0.

Crveni karton u 47. minuti dobija Vukotić, a PSG penal, no ovaj put Neymar nije direktno šutirao već je asistirao za Icardija koji pogađa za 3:0.

Naime treba reći da igrači PSG-a da su uz dosta muke postigli gol, te da nisu na najbolji način izigrali protivnike a zanimljivo je i to da je Neymar prije izvođenja penala pitao protivničkog golmana u koju stranu će šutirati.

Mbappe je U 60. minuti pogodio za 4:0, a do kraja meča golove za PSG još su postizali Choupo-Moting dva puta i jednom Mbe Soh.

 

Učitaj još novosti