15. 07. 2020 - 15:49
Kek mora odabrati: Slovenija ili Dinamo
907
Shares
Kek mora odabrati: Slovenija ili Dinamo

Kek mora odabrati: Slovenija ili Dinamo

15. 07. 2020 - 15:49
0
Shares

Slovenski mediji pišu da se danas ili najkasnije sutra u sjedištu njihovog nogometnog saveza održava sastanak odluke.

Kek je dobio tjedan dana da razmisli. Rok mu je istekao

screenshot-21

Na njemu će se naći Radenko Mijatović, predsjednik saveza, i izbornik Matjaž Kek. Slovenski trener tada će morati odgovoriti ostaje li na klupi Slovenije ili će prihvatiti tri puta izdašniju plaću koju mu nudi Dinamo.

Kek je prošlog tjedna, čim ga je Dinamo obavijestio da je prvi i jedini izbor za novog trenera te mu dao sjajnu ponudu, o tome javio poslodavcu. Mijatović mu je rekao kako savez želi da ostane izbornik i dao mu tjedan dana da razmisli. To je vrijeme sada isteklo i Kek mora reći što je odlučio.

Kek, aktualni izbornik Slovenije i bivši trener Rijeke, prva je želja Dinama za novog trenera nakon što su Mamići potjerali Bjelicu i ekspresno smijenili njegovog nasljednika Jovićevića te nakon što se sportski direktor Zoran Mamić postavio za privremenog trenera do kraja sezone.

 

"Zagrepčani su jako agresivni i rade apsolutno sve kako bi namamili Keka"

Prije nekoliko dana izvor iz Nogometnog saveza Slovenije otkrio je za tamošnji Dnevnik: "Zagrepčani su jako agresivni i rade apsolutno sve kako bi namamili Keka da ostavi Sloveniju i preuzme Dinamo. Pri tome se služe posebnim metodama. Na primjer, za Kekov dolazak u Dinamo kod vrha Saveza lobiraju utjecajni gospodarstvenici." 

Isti izvor navodi kako se Slovenci ne mogu mjeriti s Dinamom kada je u pitanju financijska moć: "Dinamo nudi Keku tri puta višu plaću nego što je ima kao izbornik Slovenije. S bonusima bi u Zagrebu zarađivao oko 800 tisuća eura godišnje."

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti