08. 07. 2020 - 23:11
Žuta podmornica potvrdila dobru formu i ugasila snove Getafea...
907
Shares
Žuta podmornica potvrdila dobru formu i ugasila snove Getafea o Ligi prvaka

PRIMERA

Žuta podmornica potvrdila dobru formu i ugasila snove Getafea o Ligi prvaka

08. 07. 2020 - 23:11
0
Shares

Getafe i Villarreal odigrali su utakmicu u sklopu 35. kola Primere. Dvoboj je to pete i šeste momčadi na tabeli, a završena je rezultatom 1:3.

Prvo poluvrijeme prošlo je u relativno dosadnoj igri, no u drugom smo poluvremenu imali što vidjeti. U 66. minuti za 0:1 pogodio je legendarni Santi Cazorla iz jedanaesterca, nakon što je Moi Gomez srušen u stopostotnoj prilici od strane golmana Sorije.

U zadnjih deset minuta slijedi luda završnica. 80. je minuta i kratko korner izvode domaćini nakon čega Francisco Portillo fenomenalno nabacuje u kazneni prostor, gdje loptu u gol zakucava glavom Hugo Duro. Asenjo je bio potpuno nemoćan.

No ubrzo novi jedanaesterac za Villarreal. Pomalo sumnjiv duel u šesnaestercu, u kojem je pregledom VAR-a sudac Fernandez još jednom označava kao prekšrak – i opet na Gomezu, rezultirao je još jednim kaznenim udarcem. Kao i dvadesetak minuta ranije, Santi Cazorla je i ovaj put precizan i to je 1:2 u 86. minuti.

Konačnih 1:3 postavlja u trećoj minuti sudačke nadoknade Ruben Pena. Odličnom akcijom po lijevoj strani proigran je Gerard Moreno, a on daje odličan prizemni, duboki i idealno tempiran ubačaj kojeg je Pena jednostavno pretvorio u pogodak.

Ovime se Villarreal odvojio te je peti, ali s četiri boda prednosti nad šestoplasiranim Getafeom.

Učitaj još novosti