07. 07. 2020 - 22:15
APENINI SU ZGROŽENI Ovo je bilo u maniri Luisa Suareza:...
907
Shares
APENINI SU ZGROŽENI Ovo je bilo u maniri Luisa Suareza: Nemoćna zvijezda Lazija zgrozila sve OVIM GESTOM

SERIE A

APENINI SU ZGROŽENI Ovo je bilo u maniri Luisa Suareza: Nemoćna zvijezda Lazija zgrozila sve OVIM GESTOM

07. 07. 2020 - 22:15
0
Shares

U 31. kolu Serie A, nogometaša Lazija upisali su drugi uzastopni poraz, treći u posljednjih pet susreta i tako ugrozili i drugo mjesto na ljestvici. Porazom od Milana u prošlom kolu oprostili su se od borbe za titulu prvaka s Juventusom, a danas su neočekivanim kiksom kod Leccea (2:1), koji je ostvario prvu pobjedu nakon šest uzastopnih poraza, doveli u pitanje i drugu poziciju na tablici.

Nije se mogao predvidjeti ovakav rasplet ga momčad Simonea Inzaghija, dapače. Već u petoj minuti nakon velike greške domaćeg golmana Gabriela, dolaze u vodstvo preko Caiceda.

Međutim, već do 30. minute Lecce poravnava rezultat na 1:1. Štoviše, u petoj minuti nadoknade prvog dijela mogli su domaći i do potpunog preokreta, ali Mancosu je katastrofalno pucao penal koji je otišao iznad grede.

Ipak, u drugoj minuti nastavka Lucioni zabija za Lecce, a iako se očekivalo da će Lazijali stići barem do izjednačujućeg gola, to se nije dogodilo te je domaćin stigao do tri boda koja bi mu mogli biti presudni u borbu za ostanak, a u sudijskoj nadoknadi gosti su ostali s igračem manje jer je Patric Gabarron u maniri Luisa Suareza ugrizao protivnika i dobio direktan crveni karton.

15941510309574

Trenutno se nalaze u zoni spasa s bodom prednosti nad Genoom, dok je Lazio drugi sa 68 bodova sa četiri boda i utakmicom više od Intera.

Učitaj još novosti