07. 07. 2020 - 17:03
ZIZOU SPREMA POTPUNO NOVI REAL Prekrižio je dvije PLANETARNE...
907
Shares
ZIZOU SPREMA POTPUNO NOVI REAL Prekrižio je dvije PLANETARNE ZVIJEZDE, a sve zbog njih! Evo kako će Kraljevi izgledati naredne godine

BALE I RODRIGUEZ U NEMILOSTI FRANCUZA

ZIZOU SPREMA POTPUNO NOVI REAL Prekrižio je dvije PLANETARNE ZVIJEZDE, a sve zbog njih! Evo kako će Kraljevi izgledati naredne godine

07. 07. 2020 - 17:03
0
Shares

Prema navodima uvijek dobro obaviještene i pouzdane Marce trener Real Madrida, legendarni Zinedine Zidane više ne računa na dvije zvijezde Reala.

Potvrđeno je to na utakmici protiv Getafea.

Naime, u 63. minuti utakmice protiv gradskog rivala Zidane je u igru uveo Marca Asensia i Rodryga i Real je zaigrao puno bolje, te su i na kraju slavili sa 1:0 pogotkom Sergija Ramosa iz penala.

20200705204132-608681

Foto: Instagram

Ipak, ono što je ostalo gotovo neprimjećeno, a veoma je značajno za shvatanje odnosa i pozcija igrača u klubu je da su na tribinama Alfredo di Stefano stadiona ostale dvije velike zvijezde Gareth Bale i James Rodriguez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready to go! ⚽️???????? #X19 @adidasfootball

A post shared by Gareth Bale (@garethbale11) on

U situaciji kada se mečevi igraju svaka tri četiri dana Zidane je zaista rotirao i dao šansu svim igračima.

Izuzetak nisu bili ni Bale i Rodriguez, ovaj dvojac je takođe dobio priliku da se od prve minute dokažu i pokažu da klub još uvijek može računati na njih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☄️????

A post shared by James Rodríguez (@jamesrodriguez10) on

Ipak, njihovi nastupi su blago rečeno bili razočaravajući te ih je Zidane, kako navodi Marca, definitivno prekrižio iz svojih budućih planova.

Učitaj još novosti