06. 07. 2020 - 22:33
Makedonac ispred Srbije i Grčke izabrao BiH: "Sutra stižem na...
907
Shares
Makedonac ispred Srbije i Grčke izabrao BiH:

Makedonac ispred Srbije i Grčke izabrao BiH: "Sutra stižem na potpis"

06. 07. 2020 - 22:33
0
Shares

Velež se punom parom sprema za novu sezonu Premijer lige BiH, a glavni dio priprema ovaj tim će odraditi na Kupresu.

Rođeni su izabrali Kupres kao bazu za drugi dio priprema, a očekuje ih još nekoliko pripremnih mečeva. Ekipi će se uskoro priključiti i makedonski defanzivac Konstantin Češmedžiev.

konstantin-cesmedziev

Dosadašnji igrač Shkendije odlučio je da karijeru nastavi u Premijer ligi BiH, te će potpisati ugovor s Veležom. U razgovoru za SportSport.ba otkrio je da sutra stiže u Mostar na potpis ugovora, te da će se priključiti ekipi na pripremama za novu sezonu.

"Sutra stižem u Mostar da potpišem ugovor. Drago mi je da imam mogućnost da igram za jako ozbiljan i dobar tim i nadam se da ću u dresu Veleža ostvariti veliki uspjeh", rekao je Češmedžiev, te dodao.

"Za Velež znam da je klub s velikom tradicijom i puno navijača. To je stabilan i vrlo organizovan klub s dosta mladih igrača".

konstantin-cesmedzievv

Češmedžiev je otkrio da se nije čuo sa zemljakom Kostom Manevom koji je prošle sezone igrao za Velež kako bi se raspitao o ovom klubu i o Premijer ligi BiH. Također, otkrio je da je imao i nekoliko drugih ponuda.

"Bilo je još nekih ponuda. Tu su bile ponude od klubova iz Srbije i Grčke, ali i jednog kluba iz Makedonije", zaključio je Češmedžiev

Sport.ba/SportSport

Učitaj još novosti