06. 07. 2020 - 12:56
NEĆE DUGO BITI BEZ KLUBA Poznato u kojem bi klubu Mario...
907
Shares
NEĆE DUGO BITI BEZ KLUBA Poznato u kojem bi klubu Mario Gavranović trebao nastaviti karijeru

POVRATAK U ŠVICARSKU

NEĆE DUGO BITI BEZ KLUBA Poznato u kojem bi klubu Mario Gavranović trebao nastaviti karijeru

06. 07. 2020 - 12:56
0
Shares

Prema posljednjim informacijama švicarskih medija, Mario Gavranović ne bi trebao dugo biti na burzi rada.

Naime, za njegove usluge zainteresiran je švicarski Grasshoppers, klub koji je 27 puta osvojio domaće prvenstvo, ali se zato ove sezone natječe u drugom rangu švicarskog nogometa, odnosno Challenge ligi.

Grasshoppers je trenutno drugom mjestu Challenge lige, a vodeći Lausanne-Sport od njih je, u 28 odigranih kola, skupio pet bodova više. Do kraja sezone ostalo je još sedam kola pa se tako svakakve stvari mogu očekivati, a u slučaju da Grasshoppers osigura prvu, odnosno Super ligu, tada bi ovaj transfer bio i više nego realan.

Zanimljivo, Gavranović je dobar dio svoje karijere proveo u Zurichu, gradskom rivalu Grasshoppersa, ali jasno je kako takvo što ne bi pretjerano kočilo 30-godišnjeg napadača u potpisu budući da smo i u HNL-u vidjeli kako nije imao ništa protiv toga da dres Rijeke, s kojom je osvojio dvostruku krunu, zamijeni onim Dinama.

Ove sezone popularni Gavro je u dresu Modrih odigrao 30 utakmica u svim natjecanjima, a pritom je skupio sedam pogodaka i dvije asistencije. Budući da Modri prakticiraju igru s jednim napadačem, a za to mjesto konkuriraju igrači kao što su Bruno Petković i skupo plaćeni Sandro Kulenović, bilo je jasno kako su njegovi dani u Maksimirskoj 128 odbrojani.

Prije nešto manje od dvije sedmice 30-godišnji Švicarac oprostio se od svojih, sada već bivših suigrača, a klub mu se na službenim stranicama zahvalio na svemu te su mu poželjeli sreću u novim izazovima.

Učitaj još novosti