04. 07. 2020 - 13:26
ZBOG AFERE - LUKA JOVIĆ POSTAJE PRVI ŠPIC REALA?! Benzema...
907
Shares
ZBOG AFERE - LUKA JOVIĆ POSTAJE PRVI ŠPIC REALA?! Benzema napravio OGROMNU GREŠKU, slijedi zatvor?

ZBOG AFERE - LUKA JOVIĆ POSTAJE PRVI ŠPIC REALA?! Benzema napravio OGROMNU GREŠKU, slijedi zatvor?

04. 07. 2020 - 13:26
0
Shares

Srpski napadač Luka Jović mogao bi da postane prvi špic "kraljevića" s obzirom da se njegovom saigraču Karimu Benzemi smiješi zatvor. 

Francusko tužilaštvo podnelo je zahtjev sudu da se pokrene krivični postupak protiv Benzeme zbog "saučesništva u pokušaju ucjene". 

screenshot-51

Francuski internacionalac bio je priveden 2015. godine povodom istrage oko ucjenjivanja njegovog saigrača iz nacionalne selekcije, Matjua Valbuene, snimkom se*sa.

Tada je pored Benzeme priveden i Đibril Sise i to pod optužbom da je Valbuenu ucenjivao pomenutim povodom.

Ucjenjivači su navodno u Valbueninom starom telefonu pronašli snimke se*sa sa nepoznatom osobom. Omaleni veznjak bio je već u braku sa Fani Lafon, pa su mu prijetili da će objaviti te snimke ukoliko im ne isplati pozamašnu svotu novca. 

Benzema je bio upoznat sa svim detaljima i povezao je ucjenjivače sa tadašnjim saigračem iz reprezentacije. Golgeter Real Madrida navodno je ubjeđivao Valbuenu da snimci postoje i da bi bolje bilo da ucjenjivačima plati traženu sumu.

screenshot-49

Završi li Benzema na robiji, ostaće upraženjeno mjesto prvog napadača Real Madrida. Bila bi to prilika koju bi morao da iskoristi srpski golgeter Luka Jović, koji je u tekućoj sezoni tek sporadično dobijao šansu u "kraljevskom klubu".

Španski mediji ga žestoko kritikuju od starta sezone, ali tek poneki od njih napomene da je Jović odigrao samo 770 minuta na 24 utakmice.

screenshot-50

Luka se u Madridu nije snašao. Iz Ajntrahta je stigao u Real za nevjerovatnih 60 miliona eura, ali nije opravdao očekivanja. Često je zbog svog ponašanja i na udaru javnosti, pa se spekuliše da će ga kraljevski klub sigurno pustiti u ljetnjem prelaznom roku. Ali možda bi situacija mogla da se preokrene...

Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti