04. 07. 2020 - 12:11
Barcelona je ponudila Juventusu otpisanu zvijezdu, a traži dva...
907
Shares
Barcelona je ponudila Juventusu otpisanu zvijezdu, a traži dva igrača i keš

Barcelona je ponudila Juventusu otpisanu zvijezdu, a traži dva igrača i keš

04. 07. 2020 - 12:11
0
Shares

Tek što su obavili razmjenu Arthura i Pjanića, Barcelona i Juventus pripremaju novi spektakularan posao. Talijanska državna televizija Rai javlja da je Barcelona ponudila Antoinea Griezmanna aktualnom prvaku i lideru Serie A.

Zauzvrat traži Adriena Rabiota, Douglasa Costu i novac. Zato što Griezmann, kojeg je Barcelona prošlog ljeta platila 120 milijuna eura, usprkos velikom padu forme i cijeni i dalje vrijedi puno, oko 100 milijuna eura. S druge strane, Transfermarkt spomenuti Juventusov dvojac procjenjuje na po 25 milijuna eura. 

screenshot-41

Rai navodi da je Juventus zainteresiran za ovu veliku razmjenu i da su pregovori počeli. Ističe da su ionako dobri odnosi katalonskog i talijanskog velikana dodatno ojačani nedavnom razmjenom veznjaka. Isti izvor navodi da se Barcelona želi riješiti Griezmanna zato što se nije uklopio u momčad i u lošim je odnosima s gazdom ekipe Leom Messijem.

"Za to vrijeme u Juventusu trljaju oči u nevjerici što im se nudi prilika da spoje napad Ronaldo - Griezmann, koji bi razarao po Italiji i Europi", navode Talijani. 

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti