04. 07. 2020 - 12:07
NBA zvijezda odlučila da neće igrati u nastavku sezone
907
Shares
NBA zvijezda odlučila da neće igrati u nastavku sezone

NBA zvijezda odlučila da neće igrati u nastavku sezone

04. 07. 2020 - 12:07
0
Shares

Košarkaš Indiana Pacersa Victor Oladipo neće sudjelovati u nastavku NBA sezone u Orlandu.

Oladipo je odigrao svega 13 utakmica prije nego što je sezona u ožujku prekinuta zbog pandemije koronavirusa, propustivši prvih 47 utakmica zbog ozljede tetive koju je zaradio u siječnju 2019. Njegovo nesudjelovanje u nastavku sezone objašnjeno je strahom od ponovne ozljede i nelagodom vezanom za cijelu situaciju oko koronavirusa.

screenshot-40

"Zaista želim igrati i kao natjecatelja i suigrača ovo me izjeda", kazao je Oladipo. "Osjećam se kao da sam na sjajnom mjestu što se tiče oporavka i da sam vrlo blizu toga da budem sto posto spreman. Uz sve te varijable, od toga kako sam do sada radio na formi do povećanog rizika od ozljede koja bi mogla oduljiti moj oporavak te do nepoznatih uvjeta u zatvorenom kompleksu u Orlandu, mogu samo reći da se ne osjećam potpuno ugodno oko toga da zaigram. Moram biti pametan i ova odluka nije bila lagana, ali zaista vjerujem da je nastavljanje ovog puta na kojem jesam i kojem je cilj da budem potpuno zdrav za sezonu 2020./21. prava odluka za mene", zaključio je.

 

Oladipo se na teren vratio u siječnju ove godine i u 13 utakmica ostvario je prosjek od 13,8 poena, 3,2 skoka i tri asistencije. Posljednje dvije godine bio je All-Star igrač, a 2018. godine dobio je nagradu za igrača koji je najviše napredovao.

Pacersi (39-26) su trenutačno izjednačeni s Philadelphijom u borbi za peto mjesto u Istočnoj konferenciji. Sezonu bi trebali nastaviti utakmicom protiv Sixersa 1. kolovoza.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti