05. 07. 2020 - 16:23
KAKVO POJAČANJE ZA LAKERSE LeBronu stiže omiljeni saigrač s...
907
Shares
KAKVO POJAČANJE ZA LAKERSE LeBronu stiže omiljeni saigrač s kojim je donio titulu Clevelandu, stigao je po novi naslov

UOČI ZAVRŠNICE U ORLANDU

KAKVO POJAČANJE ZA LAKERSE LeBronu stiže omiljeni saigrač s kojim je donio titulu Clevelandu, stigao je po novi naslov

Sport.ba
05. 07. 2020 - 16:23
0
Shares

Američki košarkaš J.R Smith najizgledniji je kandidat za dolazak u Lakerse uoči završnice u Orlandu, piše pouzdani novinar Adrian Wojnarowski koji je dodao da su pregovori pri kraju. Košarkaš Lakersa Avery Bradley je prije nekoliko dana rekao kako ne želi igrati na završnici lige jer bi tako mogao ugroziti zdravlje svoje obitelji.

Klub je prihvatio njegovu odluku pa su se bacili na posao i kockica je pala na LeBronovog vrlo dobrog prijatelja i sjajnog šutera. J.R Smith je bez kluba od 2019. kada je otišao iz Clevelanda kojem je 2016. godine donio titulu zajedno s LeBron Jamesom i Kyrie Irvingom.

jrsmith

Ipak, mnogi ga pamte po nevjerojatnom gafu iz finala 2018. godine protiv Golden State Warriorsa. Bila je to prva utakmica finalne serije, rezultat je bio 107-107, a Smith je u skoku uhvatio loptu nekoliko sekundi prije kraja. Umjesto da puca prema košu, on je krenuo prema centru i čuvao loptu jer je mislio da njegova momčad vodi. To je tada potpuno razljutilo LeBrona Jamesa koji je poludio na svog suigrača. Cavsi su na kraju izgubili na produžetke i Warriorsi su ih počistili do kraja serije s 4-0.

Ipak, LeBron mu je ovaj put odlučio pružiti novu šansu te će opet zaigrati zajedno u Orlandu gdje utakmice počinje krajem jula...

Učitaj još novosti