04. 07. 2020 - 09:40
SINIŠA MIHAJLOVIĆ PUNI KASU CRVENE ZVEZDE: Želi da dovede baš...
907
Shares
SINIŠA MIHAJLOVIĆ PUNI KASU CRVENE ZVEZDE: Želi da dovede baš njega, a evo koliko MILIONA bi stiglo na Marakanu

SINIŠA MIHAJLOVIĆ PUNI KASU CRVENE ZVEZDE: Želi da dovede baš njega, a evo koliko MILIONA bi stiglo na Marakanu

04. 07. 2020 - 09:40
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Siniša Mihajlović nikada nije krio da mu je Crvena zvezda u srcu. Sada bi to mogao i da "finansijski dokaže" - kupovinom jednog od najvećih talenata sa Marakane.

Prema pisanju Sportskog žurnala, Andrija Radulović bi karijeru mogao da nastavi u Bolonji, s obzirom da je upravo "Miha" iskazao interesovanje za talentovanog fudbalera.

Pored ekipe sa "Renato Dalare" zainteresovana je i jedna ekipa iz Serije B, dodaje Žurnal.

screenshot-16

Kako ističe "Mocartsport", Crvena zvezda neće pristati na obeštećenje ispod 2.000.000 eura.
Tome se dodaje i sljedeće:

"Ono što bi moglo da dovede crveno-bijele u komotniju poziciju u pregovorima za mladog igrača, jer onda ne bi imala presing brzog odlučivanja. U ovom trenutku još uvijek nema zvaniučne ponude za Radulovića, već je sve na bazi najave mogućih pregovora".

Žurnal napominje da bi Crvena zvezda od prodaje Njegoša Petrovića i Ričmonda Boaćija ili Miloša Degeneka "mogla da dođe do novca kojim bi obezbijedila formiranje novog tima, pa bi bila u situaciji da Raduloviću podiže cijenu kroz superligaške utakmice". Ključna bi mogla da bude i procjena stručnog taba o tome da li mladi ofanzivac kadar da iznese teret Zvezdinog dresa i napreduje u budućnosti.

screenshot-13

Ako bi ostao na Marakani, mada su trenutno veći izgledi da se to neće dogoditi, Radulović bi imao ulogu jednog od četiri obavezna igrača do 22 godine za superligaške utakmice, podsjeća "Mocartsport". To znači da bi se izvjesno odustalo od njegovog odlaska u Grafičar, gdje bi imao daleko više prostora, ali i isto tako ne bi bio na direktnoj pozornici velikih evropskih klubova i njihovih skauta.

Radulović je prve fudbalske korake napravio u Bokelju iz Kotora, a kao kadet je došao u Crvenu zvezdu i odmah osvojio šampionsku titulu. Nakon prelaska u omladince mladi igrač je u sredinom jula 2019. godine, sa još nekolicinom igrača iz generacije 2002, potpisao profesionalni ugovor sa srpskim šampionom.

screenshot-14

Ovog prolijeća je debitovao za seniorski tim, a već na prvom meču na kome mu je Dejan Stanković pružio šansu - dao je gol.

Sport.ba/Blic

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti