01. 07. 2020 - 08:04
SETIEN PRED OTKAZOM, ALI ŠTA SE ZAISTA DOGAĐA NA NOU CAMPU...
907
Shares
SETIEN PRED OTKAZOM, ALI ŠTA SE ZAISTA DOGAĐA NA NOU CAMPU Mnogi su zgroženi sinoćnjim potezom umišljenih Barcinih zvijezdica

PRIMERA

SETIEN PRED OTKAZOM, ALI ŠTA SE ZAISTA DOGAĐA NA NOU CAMPU Mnogi su zgroženi sinoćnjim potezom umišljenih Barcinih zvijezdica

Sport.ba
01. 07. 2020 - 08:04
0
Shares

Barcelona je ostvarila i treći vezani remi, Atletico je odnio vrlo bitan bod s "Nou Campa". Real sada ima priliku otići na plus 4 i tako riješiti utrku za prvaka Španije.

A već u nedjelju Barci slijedi novi veliki ispit, gostovanje odličnom Villarealu. Neće biti nimalo lako, a nakon sinoćnjeg remija sve se više šuška o otkazu treneru Setienu.

Još za vrijeme Ernesta Valverdea mediji su pisali kako igrači Barcelone ne pokazuju preveliku dozu poštovanja prema svome treneru, a očigledno je kako se to nije promijenilo ni kod Quiquea Setiéna.

Naime, za vrijeme pauze za osvježenje u drugom poluvremenu, Setién i Simeone su pokušali ugrabiti priliku da prenesu određene taktičke zamisli i propuste u igri svojim igračima, ali ova fotografija pokazuje kako je to pošlo za rukom samo Atléticovom predstavniku.

106266383-3407905092567668-6107868108080041689-o

Neki su vjerovatno već uočili problem u ovoj fotografiji, koja zorno prikazuje na koji način funkcionira Blaugrana. Dok je gostujući tim vjerno i pažlivo pratio instrukcije svog stratega, Barçini prvotimci su samo čekali nastavak utakmice i gotovo nitko nije obraćao pozornost na ono što govori Setién, odnosno njegov pomoćnik Sarabia.

Mnogi mediji su prenijeli kako bi ovo spomenutom dvojcu mogla biti i posljednja utakmica na klupi španskih prvaka, iako je ključni dio sezone. Dovoljno se je sjetiti samo reakcije Messija prema Sarabiji u prošlom kolu na gostovanju u Vigu i sve će vam biti jasno...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti