30. 06. 2020 - 08:30
Šta navijači Barce misle o Miralemu Pjaniću: Odvratno je šta...
907
Shares
Šta navijači Barce misle o Miralemu Pjaniću: Odvratno je šta su sve poručili…

DA LI ĆE IH RAZUVJERITI?!

Šta navijači Barce misle o Miralemu Pjaniću: Odvratno je šta su sve poručili…

30. 06. 2020 - 08:30
0
Shares

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić novi je fudbaler Barcelone, potvrdio je to jučer velikan španskog i evropskog fudbala.

SNOVI SE IPAK OSTVARUJU Fudbalski put bosanskog Pijaniste: Rat je promijenio sve, a Mire je preko trnja stigao do najvećih zvijezda

BOMBA S APENINA Džeko napušta Romu u spektakularnom transferu, odlučilo je igranje u Ligi prvaka: Dijamant će pojačati jednog od najvećih evropskih velikana

ZNATE LI KOLIKO MU PLAĆAJU DA SJEDI S KIŠOBRANOM?! On uživa, a na račun svake sedmice leže BOGATSTVO koje obični smrtnici neće nikad ni zaraditi

Pjanić koji će na zadužiti dres s brojem osam potpisao je četverogodišnji ugovor s Blaugranom, a prema ranijim informacijama iz španskih medija na Nou Campu bi trebao zarađivati između 7,5 i 8 miliona eura po sezoni.

Kako piše katalonski sport Pjanić je plaćen 60 miliona eura, uz eventualnih pet miliona eura, koji će biti isplaćeni Juventusu u slučaju da fudbaler ispuni određene klauzule iz ugovora koji važi do ljeta 2024. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E ora, vinciamo ancora! ⚔️???? #FinoAllaFine #ForzaJuve ⚪⚫

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic) on

Poslije četiri godine u redovima Juventusa s koji je do ove sezone osvojio tri Scudetta, dvije titule Kupa Italije i jedan Superkup, te igrao finale Lige prvaka, Pjanić se odlučio na transfer u redove peterostrukog prvaka Evrope.

Barcelona je odredila i izuzetno visoko obeštećenje, a svako ko bude želio kupiti Pjanića prije isteka njegovog ugovora morat će Kataloncima isplatiti nevjerovatnih 400 milona eura.

Na službenu vijest da je Pjanić novi fudbaler Barcelone navijači katalonskog kluba su burno reagovali.

I dok su neki ogorčeni što je aktuelni šampion Španije prodao 24-godišnjeg Arthura, neki su nezadovoljni što klub dovodi jednog 30-godišnjaka. Većina poziva na ostavku predsjednika Josepa Marije Bartomeua.

 

Učitaj još novosti