27. 06. 2020 - 18:42
ŠANSA ZA ZVEZDU? Srpski štoper napustio klub poslije svađe sa...
907
Shares
ŠANSA ZA ZVEZDU? Srpski štoper napustio klub poslije svađe sa gazdom!

ŠANSA ZA ZVEZDU? Srpski štoper napustio klub poslije svađe sa gazdom!

27. 06. 2020 - 18:42
0
Shares

Bogdan Planić, defanzivac Steaue, od FIFA dobija certifikat da može da izabere novi klub tokom ljeta

Kako prenosi HotSport, defanzivac je preko advokata uputio pismo za raskid ugovora sa timom iz Bukurešta. Na ovaj potez se odlučio zbog enormnog smanjenja plate preko nekoliko mjeseci zbog korone, a posebno odluke čelnika da sa još sedam kolega mjesečno dobija samo 700 eura!?

sansa-za-zvezdu

Ovim potezom je prekršena odredba ugovora, ali pošto je imao opciju za ostanak naredne sezone Srbin se odlučio da napusti ‘rumunsku Zvezdu’.

Slučaj je došao pod patronat FIFA, koja će izdati sertifikat Planiću, tako da će moći tokom ljeta da pronađe klub kao slobodan igrač. Očekuje se reakcije s druge strane, koja sigurno neće mirno prihvatiti odluku, ali bez obzira na eventualno suđenje igrač ce moći da se bavi svojim poslom.

sansa-za-zvezdu-foto-fjulas

Čeka se nova destinacija, a kako pomenuti portal prenosi za Planića su interesovanje pokazali Kluž, Antalija i Paok. Pošto prelazni rok zvanično startuje 14. jula, ima dovoljno vremena da se pojavi još neko, a prije raskida Steaua je odbila kupce za Planića, pošto je tražila čak 10.000.000 eura i realno je da će ostati ‘praznih šaka’.

Sport.ba/Espreso/Foto: D.Đilas

Učitaj još novosti