27. 06. 2020 - 09:11
Navijači Juventusa se opraštaju od Pjanića
907
Shares
Navijači Juventusa se opraštaju od Pjanića

Navijači Juventusa se opraštaju od Pjanića

27. 06. 2020 - 09:11
0
Shares

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić će prema svemu sudeći u narednim danima i zvanično postati novi fudbaler Barcelone.
Navijači Juventusa se na Instagramu opraštaju od Pjanića, on komentarom potvrdio da se nešto sprema

Već nekoliko dana uveliko se piše o tome da su Barcelona i Juventus konačno postigli dogovor oko razmjene igrača. Pjanić će tako karijeru nastaviti u dresu katalonskog kluba, dok u suprotnom pravcu ide Arthur Melo koji je konačno pristao da bude dio ove priče.

 

Italijanski mediji objavili su da je Pjanić sinoć protiv Leccea odigrao možda svoju posljednju utakmicu u dresu Juventusa. Navodno, on će već danas put Barcelone gdje bi trebao ozvaničiti prelazak u katalonski klub.

 

No, također Calciomercato piše da bi Barca i Juve mogli dogovoriti da se ova razmjena ostvari tek u avgustu nakon što se sezona i zvanično završi mečevima Lige prvaka. Ipak, mnogo jasnije sve će biti nakon što klubovi potvrde ovu razmjenu igrača.

Pjanić je sinoć protiv Leccea odigrao svih 90 minuta, a zatim je objavio nekoliko fotografija na Instagramu s ove utakmice. Bh. veznjak je dobio veliki broj komentara, a u većini slučajeva navijači Juventusa zahvalili su mu se na svemu, te su se već počeli opraštati od Pjanića.


No, jedan komentar je posebno privukao pažnju jer je Pjanić odlučio da odgovori. Naime, jedan od Pjanićevih pratitelja na Instagramu, Fabio Conte, napisao je: "Ti ćeš uvijek biti jedan od nas", a bh. fudbaler mu je odgovorio, te mu je stavio "srce".

106187926-3207894052682952-7680729480551815860-n

 

Mnogi vjeruju da je Pjanić i na ovaj način potvrdio da napušta Staru damu, te da ćemo ga od naredne sezone gledati u dresu jednog od najboljih klubova na svijetu - Barceloni.

Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.

Učitaj još novosti