24. 06. 2020 - 21:19
Stara dama zna posao: Prodali igrača Atalanti za 64 puta veći...
907
Shares
Stara dama zna posao: Prodali igrača Atalanti za 64 puta veći iznos od onoga koliko vrijedi

JUVENTUS PO DOBRO OPROBANOM RECEPTU

Stara dama zna posao: Prodali igrača Atalanti za 64 puta veći iznos od onoga koliko vrijedi

24. 06. 2020 - 21:19
0
Shares

Prema informacijama talijanskih medija, Simone Muratore danas će i službeno postati novi član Atalante.

Ovaj 22-godišnji središnji veznjak stigao je u Juventus prije osam godina iz talijasnkog niželigaša Saluzza. Iako nikada nije nastupio za prvu momčad, Muratore je netko od koga se očekuju velike stvari te su ga talijanski mediji prozvali jednim od onih igrača koji bi u narednim godinama mogao ostvariti veliki iskorak.

Ove sezone, ovaj veznjak koji može pokriti i mjesto središnjeg braniča, igrao je za U-23 momčad Juventusa koja se natječe u Serie C, odnosno trećem rangu talijanskog nogometa.

Tamo je skupio 15 nastupa i jedan pogodak, a iako prema Transfermaktu vrijedi svega 125 hiljada eura, Atalanta će za njegove usluge izdvojiti osam miliona eura.

U prijevodu, momčad iz Bergama platiti će 64 puta veći iznos od onoga na koliko se procjenjuje vrijednost ovog mladića koji je igrao za U-16, U-17, U-18 i U-19 reprezentaciju Italije.

Dodajemo za kraj kako se Muratore trenutno nalazi na liječničkom pregledu, a ukoliko sve prođe u najboljem redu, očekuje se da će ga klub službeno predstaviti kao svojeg novog igrača u narednih 24 sata.

Učitaj još novosti