13. 06. 2020 - 14:37
Kosta Manev i FK Velež sve dalje od dogovora, ništa ni od...
907
Shares
Kosta Manev i FK Velež sve dalje od dogovora, ništa ni od povratka Nusmira Fajića u Mostar

Kosta Manev i FK Velež sve dalje od dogovora, ništa ni od povratka Nusmira Fajića u Mostar

13. 06. 2020 - 14:37
0
Shares

Makedonski stoper Kosta Manev i FK Velež sve dalje su od dogovora.

Kosti Manevu ugovor je istekao 31.05. a u FK Velež nisu skrivali želju da produže ugovor sa stoperom koji je u svom boravku u Veležovom dresu ostavio zaista sjajan dojam te je postao jednim od ljubimcem pristalica Rođenih. 

screenshot-26

Manev je  potvrdio kako postoji obostrana želja za nastavkom suradnje između njega i FK Velež, no pregovori između igrača i kluba su se odužili, a kako saznajemo, makedonski stoper je u ovom trenutku daleko od produživanja ugovora s Mostarcima.

Ukoliko Manev ne produži ugovor Feđa Dudić bit će primoran potražiti novog igrača na stoperskoj poziciji. SportSport.ba također saznaje da od povratka Nusmira Fajića u Velež također nema ništa te da će dosadašnji napadač Veleža potražiti novu sredinu. 

U svakom slučaju ovo može biti određeni udarac za ambicije FK Velež u narednoj sezoni jer se radi o dva izuzetno bitna nogometaša u koncepciji Feđe Dudića. Ukoliko Rođeni žele zadržati kontinuitet sjajnih nastupa kojih je itekako bilo u protekloj sezoni, klub će morati potražiti adekvatne zamjene što neće biti nimalo lako. 

Sport.ba/SportSport

Učitaj još novosti