10. 06. 2020 - 23:33
Senzacija: Mandžo se vraća u Bundesligu! IGRAT ĆE ZA OVOG VELIKANA
907
Shares
Senzacija: Mandžo se vraća u Bundesligu! IGRAT ĆE ZA OVOG VELIKANA

SLIJEDI POVRATAK U MUNCHEN?!

Senzacija: Mandžo se vraća u Bundesligu! IGRAT ĆE ZA OVOG VELIKANA

10. 06. 2020 - 23:33
0
Shares

Ukoliko je vjerovati natpisima u „twitter sferi“, a njih je u posljednje vrijeme sve više i više, Mario Mandžukić ovog bi se ljeta mogao vratiti u Bundesligu!

Točnije, spominje se potencijalni povratak u Bayern koji navodno Mandžu vidi kao idealnu zamjenu za Roberta Lewandowskog.

Iako transfer ima itekako smisla, budući da su Bavarci itekako upoznati s kvalitetama hrvatskog napadača, vijest još uvijek nije prenio niti jedan „veliki“ strani medij nakon koje bi ovo nagađane dobilo dodatno na težini već se, barem zasada, o ovome piše samo u „twitter sferi“.

Mandžo je, nakon što je „100 godina“ tražio izlaz iz Torina, već neko vrijeme član katarskog Al-Duhaila. Njegova katarska avantura može se prozvati pravom „Katarstrofom“ budući da se bivši Vatreni nikako nije uspio naviknuti na toliko nisku razinu nogometa.

Ipak, sve ono dobro što je on napravio u svojoj karijeri ne može se tek tako pobrisati, a budući da ih ne bi puno koštao te ne bi morao prolaziti prilgodbe na „novu“ sredinu, čelnici Bayerna uvjereni su kako bi upravo on bio idealno riješenje za ponajboljeg napadača u novijoj klupskoj povijesti.

Podsjećamo, Mandžo je s Bayernom osvojio praktički sve što se osvojiti moglo, a naravno da se posebno pamti naslov u Ligi prvaka u sezoni 12./13. kada je u finalu njegova momčad bila bolja od svojeg najvećeg rivala, Borussije Dortmund. Mandžo je u tom finalu zabio prvi pogodak na utakmici, a Bayern je slavio rezultatom 2:1.

Iako je bivši hrvatski reprezentativac s Al-Duhailom ugovorno vezan još godinu dana, vjeruje se kako mu katarski klub ne bi radio probleme prilikom odlaska.

Za kraj dodajemo kako je u dresu Bayerna Mandžo ukupno odigrao 88 utakmica, a može se pohvaliti s 48 pogodaka i 14 asistencija.

Njegov povratak u redove Bayerna bila bi prava senzacija, a hoće li ova transfer glasina usitinu i ostvariti, vidjet ćemo u narednim mjesecima.

Učitaj još novosti