05. 06. 2020 - 17:01
MMA BORAC DOŽIVIO SAOBRAĆAJNU NESREĆU, evo u kakvom je stanju:...
907
Shares
MMA BORAC DOŽIVIO SAOBRAĆAJNU NESREĆU, evo u kakvom je stanju: Stigle PRVE informacije (FOTO)

MMA BORAC DOŽIVIO SAOBRAĆAJNU NESREĆU, evo u kakvom je stanju: Stigle PRVE informacije (FOTO)

05. 06. 2020 - 17:01
0
Shares

MMA legenda Wanderlei Silva ponovno je izvukao živu glavu nakon nove prometne nesreće u kojoj je bio žrtva neopreznog vozača.

MMA legenda i čovjek koji u PRIDE-u drži rekorde po broju pobjeda, nokauta, obrana titula prvaka i najdužem pobjedničkom nizu, Wanderlei Silva, stradao je u prometnoj nesreći. Njega je dok je vozio bicikl udario automobil, zbog čega je zaradio frakturu desnog stopala, te nezgodne ozljede lica.

screenshot-415

Silva je posljedicama nakon nove prometne nesreće pohvalio na svojim društvenim mrežama.

"Da nisam nosio kacigu mogao sam poginuti. Ljudi moraju biti pažljiviji u prometu. Teško je biti biciklista u Curitibi", kazao je Wanderlei Silva tamošnjim medijima koji su se informirali o njegovom stanju.


Nakon što ga je udario vozač je stao, izašao iz automobila i pomogao Wanderleiju. Prevezao ga je u bolnicu, nešto što mu je jako nedostajalo četiri godine ranije kada je također stradao u prometu, ali tada vozač nije stao već je odjurio s mjesta nesreće.

screenshot-416

Wanderlei Silva (43) je bivši UFC-ovac koji je u karijeri odradio nestvarnu 51 profesionalnu MMA borbu. Nije se natjecao još od rujna 2018. godine, kada je u sklopu organizacije Bellator poražen od Quintona Jacksona brutalnim nokautom.

Dok je bio u najboljim godinama, Silva je bio dugogodišnji prvak PRIDE-a. Rekorder je po broju pobjeda u toj organizaciji (22), kao i nizu neporaženosti (20). Izjednačen je s našim Mirkom Filipovićem po broju suparnika koje je završio prije posljednjeg gonga (16), te je s četiri uzastopne obrane titule prvaka rekorder i u toj kategoriji.
Izvor: dnevnik.hr

Učitaj još novosti