03. 06. 2020 - 12:00
BALOTELLI NAPUŠTA KLUB, U OVOM DRESU GA NIKAKO NE MOŽEMO...
907
Shares
BALOTELLI NAPUŠTA KLUB, U OVOM DRESU GA NIKAKO NE MOŽEMO ZAMISLITI:  Iznenađujući transfer!

BALOTELLI NAPUŠTA KLUB, U OVOM DRESU GA NIKAKO NE MOŽEMO ZAMISLITI: Iznenađujući transfer!

03. 06. 2020 - 12:00
0
Shares

Balotelli stigao je prošlog ljeta u Bresciju kao slobodan igrač iz Marseillea, a već ovog ljeta napustit će klub. Nije se proslavio povratkom u Italiju, zabio je pet golova u 19 nastupa, a posljednjih dana na udaru je navijača jer je napustio momčad usred treninga.

screenshot-10

Predsjednik kluba izjavio je kako je bila greška dovesti ga jer Balotelli, unatoč tome što ima 29 godina, i dalje se ne ponaša zrelo. Cellino je, prema pisanju Tuttosporta, odlučio uzvratiti svojoj zvijezdi. U petak su se trebali sastati kako bi raspravili neke stvari te razgovarali o novom ugovoru, no Cellino se nije pojavio, čime je Balotelliju dao do znanja što ga čeka. Tako je Balotelli čekao više od pola sata uzalud, a onda mu je javljeno da sastanka ipak neće biti te da je predsjednik Cellino promijenio odluku.

Talijanski mediji tvrde kako je nestašni napadač blizu potpisa za novi klub. Corriere della Sera navodi da je Balotellijev menadžer Mino Raiola već razgovarao s predstavnicima LA Galaxyja, MLS velikana. Prema tom izvoru Balotelli želi što prije raskinuti ugovor kako bi napustio Italiju i Europu.

Rijetki nogometaši u njegovim godinama su odlazili u MLS. U Los Angeles Galaxyju u posljednjem desetljeću igrali su David Beckham, Steven Gerrard i Zlatan Ibrahimović, ali svi pri samom kraju karijere. Balotelli, koji je ranije igrao za Inter, Manchester City, Milan, Liverpool, Nicu i Marseille, tamo želi otići prije 30. rođendana.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti