28. 05. 2020 - 19:46
Ovo su ljepotice koje su zarobile srca naših Zmajeva (FOTO)
907
Shares
Ovo su ljepotice koje su zarobile srca naših Zmajeva (FOTO)

Ovo su ljepotice koje su zarobile srca naših Zmajeva (FOTO)

28. 05. 2020 - 19:46
0
Shares

Većina fudbalskih reprezentativaca Bosne i Hercegovine su porodični ljudi koji vrijeme van terena uglavnom provode u toplini doma zajedno sa svojim najbližim: suprugama i djecom.

Edin Džeko progovorio o reprezentaciji i rastužio sve navijače u BiH

Neki svoje privatne živote ne kriju od javnosti i kamera, a upravo je takav slučaj našeg najboljeg fudbalera Edina Džeke jer je puno toga poznato o njegovoj višegodišnjoj vezi s manekenkom i glumicom Amrom Silajdžić.

dzeko-amra

Foto:Instagram

Oni žive u Rimu i imaju kćerku Unu. Ne daju često intervjue, ali su prilično aktivni na društvenim mrežama gdje povremeno ostavljaju fotografije i prigodne komentare. Džeko i Silajdžić nose etiketu najpopularnijeg bh. para.

Javnost malo toga zna i o supruzi Vedada Ibišević. Oni su se vjenčali 2010. godine nakon što je Zerina Medić, sada Ibišević, završila studij Žurnalistike na sarajevskom Fakultetu političkih nauka.

Zerina se jedno vrijeme prije udaje za Ibiševića pojavljivala u spotovima balkanskih estradnih zvijezda, a zajedno sa suprugom, danas živi u Belinu gdje Vedad nastupa za bundesligaša Herthu. Zerina i Vedad su roditelj dvoje djece, dječaka i djevojčice.

Supruga Miralema Pjanića je izvjesna Josephina s kojom Zmaj ima sina Edina, a o njoj se ne zna mnogo osim da je dječačka ljubav kreatora igre slavnog Juventusa.

Malo se zna i o supruzi Emira Spahić. Azra Spahić je ‘’dobro skrivena’’ od javnosti, kao i supruga bivšeg reprezentativca Zvjezdana Misimovića. Stefanija Misimović je makedonskog porijekla, a Misimovići su roditelji troje djece.

Asmir Begović jedan je u nizu naših fudbalera koji su vrlo rano stali na ludi kamen. Srce bh. zarobila je Engleskinja Nicolle. Ona se bavi dresurom konja, a izrazila je i želju da u ovoj disciplini predstavlja našu zemlju na Olimpijskim igrama.

O ljepšim polovinama ostalih reprezentativaca uglavnom se ništa ne zna. Možda je uostalom tako i bolje. Svakom svoje.

Učitaj još novosti