27. 05. 2020 - 15:55
"Bit će mi drago kad uzmete titulu Miočiću, a on vama uzme rekord"
907
Shares

"Bit će mi drago kad uzmete titulu Miočiću, a on vama uzme rekord"

27. 05. 2020 - 15:55
0
Shares

Sve se glasnije priča da bi Stipe Miočić mogao ostati bez naslova prvaka UFC-a ako se uskoro ne bude borio protiv Daniela Cormiera.

"Zašto hejteri žele da se Stipi oduzme titula? Jedini razlog koji imaju je da bi se Ngannou trebao boriti protiv Cormiera. I to je to... Hoće li onda ta borba biti za pravu ili za privremenu titulu?" pita se bivši MMA borac Chael Sonnen koji je stao u Stipinu obranu.

screenshot-13

Miočić se nije borio od kolovoza prošle godine kada je nokautom vratio naslov prvaka u borbi protiv Cormiera. Tada je ozlijedio oko zbog kojeg je pauzirao nekoliko mjeseci, a nakon toga je svijet zahvatila pandemija koronavirusa i američko-hrvatski borac nije imao nijednu dvoranu za trening u Ohiju.

"Zašto se ne bi borili Ngannou i Cormier jer svakako će se kasnije pobjednik boriti sa Stipom. Koja je kazna oduzimanje titule za Miočića? Ne budite ludi... On svakako čim se vrati ide u borbu za titulu. Svejedno je hoće li u tu borbu ući kao prvak ili će se boriti za titulu. Jedina bi razlika bila da tri mjeseca ide i priča kako nije prvak iako nikad nije izgubio titulu."

 

Sonnen, koji je u karijeri ostvario 30 pobjeda i imao 17 poraza, navodi kako bi takav potez UFC-a samo omogućio Miočiću da sruši novi rekord.

"Bila bi to jedinstvena prilika za Stipu jer bi imao priliku tri puta osvojiti titulu prvaka teške kategorije. Znam da bi vas boljelo da Stipe skine taj rekord i tri puta osvoji titulu, napravi opet nešto što nitko nije u teškoj kategoriji. To će vas boljeti, a ja ću biti zadovoljan."

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti