27. 05. 2020 - 15:08
OVAJ MUŠKARAC JE PLATIO 85.000 DOLARA ZA DEJT SA NAJZGODNIJOM...
907
Shares
OVAJ MUŠKARAC JE PLATIO 85.000 DOLARA ZA DEJT SA NAJZGODNIJOM TENISERKOM: Opsednut je njome, ali je izvisio zbog BIZARNOG RAZLOGA!

OVAJ MUŠKARAC JE PLATIO 85.000 DOLARA ZA DEJT SA NAJZGODNIJOM TENISERKOM: Opsednut je njome, ali je izvisio zbog BIZARNOG RAZLOGA!

27. 05. 2020 - 15:08
0
Shares

Otkriven je identitet anonimnog obožavaoca koji je platio čak 85.000 dolara da provede jedan dan i veče sa jednom od najljepših teniserki svijeta Eženi Bušar.

Američki komičar Bob Meneri je čovjek čija je ponuda bila posljednja i najveća na humanitarnoj aukciji "Allinchallenge" i koji je sretni dobitnik, a za njega se može reći da je pravi fan kanadske igračice.

screenshot-7

On uglavnom na svom Instagramu objavljuje zanimljive i komične skečeve iz svijeta sporta, a ima zaista mnogo objava u kojima je upravo slatka Džini u centru pažnje.

Meneri bi kao pobjednik aukcije trebalo da provede jedan dan na nekom turniru sa teniserkom, da prisustvuje njenom treningu i da dobije opremu i reket sa autogramom, a uveče da izađu na večeru.

Međutim, zbog pandemije koronavirusa pošto su zabranjeni letovi između zemalja i putovanja, ostao je uskraćen za potpuni ugođaj, pa će morati da se zadovolji "dejtom" preko video četa koji će kasnije biti i objavljen.

- Dakle, govorite mi da imam šanse. Teniska senzacija, Eženi Bušar, konačno je prihvatila moj poziv za izlazak. Prijavite se na kanal da vidite kako će Romeo da obori Juliju sa nogu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Article is online somewhere. @geniebouchard get ready. Our date is official.

A post shared by Bob Menery (@bobmenery) on

Hvala za podršku i držite mi fige. Spreman sam da saslušam svaki savjet - napisao je Bob Meneri.

On se nada da će prvi sastanak proći dobro i da će uspjeti da se izbori i za drugi "dejt" koji će konačno biti uživo.

Eženi je uvijek bila sklona ovakvim egzibicijama, pa je tako prije nekoliko godina izašla na "sastanak na slijepo" s momkom s Tvitera s kojim se kladila tokom finala Superbola kada nije vjerovala da će Nju Ingland napraviti preokret protiv Atlante.

Spot.ba/Espreso

Učitaj još novosti